Köpmangatan sommartid

Shopping i Söderhamn


Upptäck en mysig shopping i Söderhamn, där charmiga butiker, lockande caféer och bekvämt avstånd till allt möjligt skapar en atmosfär av småstadskänsla. Oavsett om du är ute efter att handla, få en ny frisyr, köpa matvaror eller bara njuta av en stunds avkoppling med en fika eller en god måltid, så finns allt här inom räckhåll. Det bästa av allt är att parkering inte behöver vara något bekymmer - både i stadens centrum och på handelsplatsen E-Center erbjuds gratis parkering. I centrum använder du dig av P-skiva, men oroa dig inte, dessa finns att hämta i de flesta butiker, på Stadsbiblioteket och bensinstationer.
 

Cityshopping med småstadskänsla 

Välj bland unika, lokala handlare eller nationellt välkända kedjor. Här finns mer information om handel i centrum och på handelplatsen E-center.

Läs mer på Handel Söderhamn >>

 


Handla lokal design, konst och hantverk

I Söderhamn kan du shoppa hållbart hantverk från lokala hantverkare och konstnärer, och hitta unika personliga butiker. Upptäck en ny favorit eller återkom till en välkänd. Här listar vi ett axplock, några är citynära och andra väl värda en omväg.

 

Gårdsbutiker med smak för det lokala

Välkommen till våra gårdsbutiker, som erbjuder förädlade fiskprodukter och lokalt odlade grönsaker direkt från producenten till dig. Genom att handla lokalt stödjer du inte bara de lokala producenter utan också en hållbar livsstil med korta transportsträckor och minimal miljöpåverkan. Upplev smaken av det lokala och det färska genom att besöka våra gårdsbutiker idag!

Hållbar shopping när du väljer second hand

Låt någon annans gamla favorit bli din nya när du shoppar både klimatsmart och ekonomiskt. 

Handla secondhand >>

 

Tack för att du handlar lokalt!

Ditt val att handla lokalt har stor betydelse och är viktig för handeln i Söderhamn. Tack vare dig kan vi, butikerna, utvecklas och stärkas - både när det gäller utbud och service. Ditt val gör dig till en av många lokala hjältar. Tillsammans driver vi Söderhamn framåt. Kort och gott – Tack för att du handlar lokalt!


Upptäck mer