Söderhamns stadsmysterium
Söderhamns stadsmysterium
Göra Natur & Fritid Barnaktivitet

Söderhamns stadsmysterium

Söderhamns stadsmysterium ”Mysteriet med den listige strömmingsfiskaren” är en utomhusaktivitet för hela familjen och alla generationer. Nysta bland ledtrådar utomhus i stadsmiljö och klura ut mysteriet. Passa samtidigt på att ta en fika - promenad, frisk luft och ny kunskap om staden kommer på köpet!

Hur går det till?
Söderhamns stadsmysterium är förlagd i stadskärnan och tar dig genom gator, parker och torg på jakt efter ledtrådar som du fyller i Mysterie-mallen. Ledtrådarna samlas över en sträcka på några kilometer och tar ungefär en timme. Summera ledtrådarna i slutet och klura ut lösningen, det passar förstås bra över en fika i någon av stadens konditorier eller restauranger. Ta gärna en bild med din smartphone så kan du skryta på Facebook att du klarat mysteriet.

Du löser mysteriet när det passar dig bäst, aktiviteten är inte bunden till någon dag eller tid.
Allt som behövs är en penna, nyfikenhet och Mysterie-mallen som säljs på Best Western Hotell, First Hotel Statt, Aidas Café, TeWes, Rådis, Eat & Meet och beach bar Bolivar.

Söderhamns stadsmysterium kan lösas under alla årstider, så länge inte snön täcker ledtrådarna.

För vem passar mysteriet?
Söderhamns stadsmysterium är en säker utomhusaktivitet att göra med just ditt gäng, oavsett om det är med familjen, kompisgänget, den äldre släktningen eller kollegan. Vi törs lova att även den mest inbitne söderhamnaren får chans att lära känna Söderhamn på nytt! Det passar för yngre barn i vuxet sällskap men vi tror att barn över 10 år tycker att det är roligast eftersom frågor och formuleringar kan vara lite kluriga. Unga utan vuxet sällskap kan klura ut mysteriet från 14-15 år.

När och hur kan jag köpa mysteriet?
Söderhamns stadsmysterium ”Mysteriet med den listige strömmingsfiskaren” finns tillgängligt året runt.

För att lösa Söderhamns stadsmysterium måste du ha Mysterie-mallen som kostar 100 SEK. Det är förresten en finfin present, speciellt då det är något att uppleva tillsammans – över flera generationer.

Köp Mysterie-mallen till Söderhamns stadsmysterium här:

- Best Western Hotell, First Hotel Statt, Aidas Café, TeWes, Rådis, Eat & Meet och beach bar Bolivar.

- Köp digitalt och få hem mysteriet via post på stadsmysterium.se. Du beställer enkelt, betalar via swish och får leverans inom 1-2 arbetsdagar.