Fyndat på loppis, Pyro, Gefle porslin och Lisa Larson räv

Handla secondhand


Genom att välja att handla secondhand bidrar du till en mer hållbar värld genom att minska behovet av nya resurser och därmed minska din miljöpåverkan.

Söderhamn är en stad som präglas av småstadskänsla och gemenskap, och våra secondhand-butiker speglar detta perfekt. Här kan du upptäcka unika skatter och fynd, från vintagekläder till retroinredning och antika föremål. Många köp du gör stödjer också lokala välgörenhetsorganisationer och hjälper till att skapa en positiv inverkan på samhället.

Att handla secondhand är inte bara hållbart och lokalt, det är också otroligt roligt! Att leta igenom hyllorna och hitta den perfekta skatten ger en spännande känsla av upptäckt och ger dig möjligheten att skapa en unik stil som verkligen uttrycker din personlighet.

Så varför inte ge dig ut på en shoppingrunda med både hjärta och själ? Besök våra secondhand-butiker i Söderhamn och upplev glädjen av att handla hållbart, lokalt och roligt samtidigt som du gör en positiv skillnad för både dig själv och vår planet.

Secondhand, Loppis, Antikt och kuriosa

Här hittar du ett urval av butiker att besöka på din loppisrunda!

Valda filter: