Blommor i park
Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Evenemang

14 jun

Schools Out 2017

Den 14 juni är det dags för årets Schools Out - Söderhamns drogfria skolavslutningsfest för hela familjen. Kom och lyssna till artisterna, prova på aktiviteterna och ha kul med vänner och familj!

29 jun
10 aug

Stadsguidning

Följ med på stadsguidning i Söderhamn! Upplev Söderhamn tillsammans med våra kunniga och engagerade guider som berättar om Söderhamns långa och spännande historia. Lär er om nya unika detaljer om arkitekturen och händelser som har utspelat sig från 1600-tal och framåt.

14 jul
15 jul

Världsarvsjazzen 2017

Välkommen till en jazz- och folkmusikfestival i Jan Johanssons anda på världsarvsgården Erik-Anders i Söderala. Här kan du som besökare omfamnas av världsarv, kulturarv, hälsingenatur och musik av högsta kvalité. Här finns något för alla musikälskare och livsnjutare; vacker miljö, god mat och riktigt bra musik.

28 jul
30 jul

Bergviksmarknaden

Sommarens stora marknadsfest är här! Marknad med dans, knallar, tivoli och underhållning. Uppträder gör Lisa Miskovsky och Babblarna – Boka in 28-30 juli på Bergviks IP!

5 aug

Skärgårdsutmaningen i Söderhamn 2017

Antar du utmaningen? Den 5 augusti 2017 anordnar vi Skärgårdsutmaningen för fjärde gången! Skärgårdsutmaningen i Söderhamn är ett krävande lopp från sjö till ö med många växlingar mellan löpning och simning. Loppet sträcker sig från sandstränder i inre skärgården, hälsingeskogar och insjöar ända ut till den yttre delen av jungfrukustens skärgård.

Happening this week

 • Återvändardag 27/5

  lör 27 maj

  Broberg/Söderhamn Bandy IF arrangerar tillsammans med Cityföreningen och SöderhamnsAndan årets Återvändardag! Vi bjuder på gratis aktiviteter på stan för alla åldrar mellan klockan 11.00-15.00. Välkommen ner på stan och hem till Söderhamn!

  Read more
 • Brobergsloppet-Återvändardag

  lör 27 maj

  Vill du springa? Banan mäter 270 meter, går från Alenkrysset mot Köpmantorget, runt parken och tillbaka till Alenkrysset. Som löpare samlar du ihop sponsorer (företag, farmor, mamma, kompisar) som lägger en valfri summa för varje varv du springer. Summan per varv bestämmer den som sponsrar helt själv, och ingen summa är för liten eller stor! Du springer/joggar/promenerar så många varv du hinner på en halvtimme, mellan kl 12.00 och 12.30. Alla som kan ta sig runt en bana på 270 meter kan vara med, och man gör det i sin egen takt.

  Read more
 • Fira Hälsingegårdsdagarna på Världsarvsgården Erik-Anders

  lör 27 maj - sön 28 maj

  Kom och ha en trevlig dag hos oss, avnjut hälsingeostkaka i den vårfina trädgården.

  Read more