Fin utsikt över Söderhamn
Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Evenemang

5 nov

Nisse Hellberg & Kingbees + Lobster

Blues och rockafton i Mohed den 5/11. En av Sveriges populäraste artister Nisse Hellberg backas upp av Kingbees och Lobster är förband.

10 nov

Dagbrott

Vardagsnära drama om gruvor, längtan och pirrig passion!

24 nov

Nina - a story about me and Nina Simone

Det här är en föreställning om Nina Simone. Och om Josette Bushell-Mingo. Genom att spegla sitt liv och artisteri i Ninas levnadsöde och musik skapar Josette en dubbelexponering som vibrerar genom årtiondena.

30 jan
5 feb

SM-veckan vinter 2017

Den 30 januari – 5 februari 2017 är Söderhamn stolt värdstad för SM-veckan – en av Sveriges största idrottsliga folkfester. Upplev de avgörande ögonblicken när idrottare från ett 20-tal idrotter gör upp om medaljerna!

Happening this week

 • Fotoutställning "Black&White"

  sön 25 sep - fre 30 sep

  Barbro von Malmborg, Uppsala, visar sin utställning på Galleri Mazarin lördagen den 3/9. Möt fotografen på Vernissage 13-15.

  Read more
 • Elvis Presley & Janis Joplin

  ons 28 sep

  En ösig och berörande rock´n´roll-show om de två legenderna Elvis Presley och Janis Joplin

  Read more
 • Slagverksensemblen GONG

  sön 9 okt

  Slagverksensemblen GONG vann 2015 års upplaga av kammarmusikbiennalen Ung & Lovande i Västerås konserthus 25- 26 april. Ensemblen är ung med massor av energi och trots deras unga ålder har slagverkskvartetten redan hunnit med flera Sverigeturnéer samt flertal konserter i Stockholms konserthus.

  Read more

Friluftsliv i toppklass

Söderhamns friluftsliv rankas som ett av det bästa i Sverige. Med Hälsinglands blånade berg i bakgrunden och havet framför dig upplever du Söderhamns unika natur.