Fin vinterbild över Söderhamn stad med tornet Oscarsborg

Evenemang

16 nov

Derby Elitseriebandy Broberg - Edsbyns IF

Välkommen upp på Hällåsen och Helsingehus Arena och upplev elitseriebandy! Brobergs spelar sina hemmamatcher i Sveriges nyaste inomhusarena för bandy och lockar i snitt 1200 besökare per match.

20 nov

Landskamp Sverige - Spanien

Se VM-bronsmedaljörerna i Söderhamns Idrottshall! Heja på SUIF:s Jon Persson, landslagstränaren Peter ”Blomman” Blomquist, Hampus Nordberg och de övriga i det svenska landslaget när de möter Spanien.

22 nov

Hyllningskonsert Lill-Babs

Kulturskolan bjuder på en hyllningskonsert till Lill-Babs och hennes sånger.

25 nov

Konsert - Minetti Quartet

En stråkkvartett från Österrike som hyllats världen över och nu har vi möjlighet att få lyssna till denna fantastiska kvartett.

Happening this week

 • Ljuständning i Söderhamn

  tors 24 dec - sön 6 jan

  Traditionen går tillbaka till 1793 då Drottningkronan tändes första gången. Kungakronan tändes första gången i samband med konung Carl XIV Johan besök i Söderhamn 1835. Missa inte den unika ljuständningen i Söderhamn!

  Read more
 • Ann-Margret Söderström på Kvarnen

  ons 14 nov - tors 22 nov

  Den 10/11–25/11 ställer Ann-Margret Söderström ut på Kvarnen i Söderhamn. Öppettider: tisdag - torsdag: 12:00-14:00, lördag, söndag: 12:00-15:00, måndag, fredag: stängt.

  Read more
 • Musik i Höstrusket

  tors 15 nov

  Kom in och värm dig med musik! Vi får njuta av Klockspelande Eva Holmström och Panflötstoner av Jorge Ramos samt lite intressant information.

  Read more