Blommor i park
Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Evenemang

30 mar
31 mar

Jakob Hultin Rosenberg på Kvarnen i Söderhamn

18/3-2/4 ställer Jakob Hultin Rosenberg ut. Vernissage lördag den 18 mars klockan 12.

8 apr

Konsert: Säkert!

Säkert! kommer ut med en ny skiva som heter Däggdjur och den släpps 3 februari. Det är en lite särskild skiva, avskalad, avväpnad och tärd. Konserten kommer att vara på Söderhamns Teater. *** Biljetter till konserten släpps den 24e februari klockan 10.00 ***

12 apr

Özz Nûjen är RIKARD III

Vägen mot kungakronan fylls av politiska missgrepp, uppror och intriger i ett blodigt familjedrama. Vad händer med makten, vem har makten och var är du när makten kontrollerar allt och alla? Se Özz Nûjen göra alla roller i det klassiska dramat Rikard III, fritt efter William Shakespeare.

28 apr

Konsert: Frida Hyvönen

Med nyss släppta och kritikerhyllade albumet "Kvinnor och barn" i ryggen åker Frida Hyvönen snart ut på releaseturné. Missa inte den 28/4, då spelar hon på Söderhamns Teater.

Happening this week

 • Dansa till STREAPLERS

  sön 19 mar - sön 12 nov

  Med riktigt bra dansband och många dansanta gäster får du chans till musik, motion och spännande möten! Så ta en dans med Broberg/Söderhamn Bandy IF!

  Read more
 • Jakob Hultin Rosenberg på Kvarnen i Söderhamn

  tors 30 mar - fre 31 mar

  18/3-2/4 ställer Jakob Hultin Rosenberg ut. Vernissage lördag den 18 mars klockan 12.

  Read more
 • Stadsguidning

  tors 30 mar - tis 29 aug

  Följ med på stadsguidning i Söderhamn! Upplev Söderhamn tillsammans med våra kunniga och engagerade guider som berättar om Söderhamns långa och spännande historia. Lär er om nya unika detaljer om arkitekturen och händelser som har utspelat sig från 1600-tal och framåt.

  Read more