Fin utsikt över Söderhamn
Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa
18 nov

Teater - Dimensioner

En gripande och poetisk kärleksskildring som utmanar vår uppfattning om tid och rum, men också vad som skiljer val och öde åt. Från ett första möte på en fest får vi följa hur en kärleksrelation mellan biodlaren Roland och kvantfysikern Marianne utvecklas genom några av de oändliga riktningar en relation kan ta vid varje givet ögonblick.

25 nov

Beauty and the Beast

Du vill luta dig fram och sedan tillbaka i din stol. Du känner dig trygg nu men vet att du är med om något farligt. Det här är en plats där skönhet möter odjur i en värld där allt är möjligt. Beauty and the Beast är en dansföreställning i format av en rockkonsert.

8 dec

4-nationsturnering i bandy

Välkommen in i Helsingehus Arena och se när världens bästa bandyspelare möts i en 4-nationsturnering med matcher fredag, lördag och söndag! Deltagande länder är Sverige, Ryssland, Finland och Norge.

12 dec

Roger Pontare - Mitt vinterland

Sedan 2011 har Roger Pontare varje år i advent turnerat i kyrkor och när en av landets mäktigaste sångare sjunger stämningsfulla och älskade julsånger i några av landets allra vackraste kyrkor så blir det en konsertupplevelse utöver det vanliga.

18 dec

Hälsingejul - konsert i Mo kyrka

En julkonsert i Hälsingeton med våra vackraste och mest älskade svenska julsånger i möte med fantastiska musikanter och lokala körer.

Happening this week