Fin utsikt över Söderhamn
Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Evenemang

20 feb
3 mar

Fotoutställning "Rock"

På Galleri Mazarin ser du denna utställning av fotografen Maria G. Nilsson.

7 mar

FUSE - sextett från Holland

Genom sitt nyskapande närmande till stråkbaserad musik har Fuse snabbt etablerat sig som en spännande grupp på den holländska musikscenen. Den lite ovanliga uppsättningen stråkkvartett, kontrabas och slagverk gör det möjligt för gruppen att skapa en unik smältdegel av stilar och genrer till en härlig och visuell crossover-upplevelse, allting spelas utantill!

9 mar

Konsert: Tiger Lou 9/3 på Söderhamns Teater

Med nya albumet ger sig Tiger Lou ut på turné – för första gången på sju år. Entré: 150:- för vuxna (75 kr för barn & studerande) Datum: Torsdag 9 mars Tid: 19.00 Plats: Söderhamns Teater

8 apr

Konsert: Säkert!

Säkert! kommer ut med en ny skiva som heter Däggdjur och den släpps 3 februari. Det är en lite särskild skiva, avskalad, avväpnad och tärd. Konserten kommer att vara på Söderhamns Teater. *** Biljetter till konserten släpps den 24e februari klockan 10.00 ***

28 apr

Konsert: Frida Hyvönen

Med nyss släppta och kritikerhyllade albumet "Kvinnor och barn" i ryggen åker Frida Hyvönen snart ut på releaseturné. Missa inte den 28/4, då spelar hon på Söderhamns Teater.

Happening this week

Friluftsliv i toppklass

Söderhamns friluftsliv rankas som ett av det bästa i Sverige. Med Hälsinglands blånade berg i bakgrunden och havet framför dig upplever du Söderhamns unika natur.