Vinterupplevelse på långfärdsskridskor i Söderhamns skärgård
Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Evenemang

18 nov

Teater - Dimensioner

En gripande och poetisk kärleksskildring som utmanar vår uppfattning om tid och rum, men också vad som skiljer val och öde åt. Från ett första möte på en fest får vi följa hur en kärleksrelation mellan biodlaren Roland och kvantfysikern Marianne utvecklas genom några av de oändliga riktningar en relation kan ta vid varje givet ögonblick.

25 nov

Beauty and the Beast

Du vill luta dig fram och sedan tillbaka i din stol. Du känner dig trygg nu men vet att du är med om något farligt. Det här är en plats där skönhet möter odjur i en värld där allt är möjligt. Beauty and the Beast är en dansföreställning i format av en rockkonsert.

18 dec

Hälsingejul - konsert i Mo kyrka

En julkonsert i Hälsingeton med våra vackraste och mest älskade svenska julsånger i möte med fantastiska musikanter och lokala körer.

13 jul
14 jul

Världsarvsjazzen 2018

Varmt och hjärtlig välkomna till en jazz och folkmusikfestival i jazzpianisten Jan Johanssons anda! Som besökare omfamnas du av världsarv, kulturarv, hälsingenatur och musik av högsta kvalité. Här finns något för alla musikälskare och livsnjutare; vacker miljö, god mat och riktigt bra musik.

Happening this week

Inspiration!

Härlig inspiration från Söderhamns fina frilufts- och idrottsområde.