Upplev Söderhamns skärgård
Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Evenemang

20 jul
10 aug

Stadsguidning

Följ med på stadsguidning i Söderhamn! Upplev Söderhamn tillsammans med våra kunniga och engagerade guider som berättar om Söderhamns långa och spännande historia. Lär er om nya unika detaljer om arkitekturen och händelser som har utspelat sig från 1600-tal och framåt.

20 jul
10 aug

RIB båt till Quizzen på Stenö - Tisdagar

Ta en fartfylld båttur till den populära Quizzen på Stenö med erfarna och utbildade förare. Fråga dem om Söderhamns skärgård - de kan svaren!

28 jul
30 jul

Bergviksmarknaden

Sommarens stora marknadsfest är här! Marknad med dans, knallar, tivoli och underhållning. Uppträder gör Lisa Miskovsky och Babblarna – Boka in 28-30 juli på Bergviks IP!

5 aug

Skärgårdsutmaningen i Söderhamn 2017

Antar du utmaningen? Den 5 augusti 2017 anordnar vi Skärgårdsutmaningen för fjärde gången! Skärgårdsutmaningen i Söderhamn är ett krävande lopp från sjö till ö med många växlingar mellan löpning och simning. Loppet sträcker sig från sandstränder i inre skärgården, hälsingeskogar och insjöar ända ut till den yttre delen av jungfrukustens skärgård.

Happening this week