Vinterupplevelse på långfärdsskridskor i Söderhamns skärgård
Boende
Loading...

*När du gör datumsök får du endast upp boenden som är bokningsbara online. Vill du även få upp andra alternativ klicka i rutan inga specifika datum.

Aktivitet
Evenemang
Resa

Evenemang

21 mar

MATRIARKERNA med Sara Parkman & Samantha Ohlanders

Feministisk och antinationalistisk folkmusik! Tillsammans med hemliga gästartister spelar de och pratar om musiken och livet. En folkmusikalisk ”shåw” utlovas med tätt samspel och tänkvärda vändningar! ”

13 apr

Loney Dear på Söderhamns teater

Erkänd och omfamnad av musikgiganter som bl.a. Pitchfork, The Guardian och NME – har svenska Loney dear sedan debuten blivit ett välkänt namn bland både tastemakers och musikälskare världen över. I musiken ryms de skandinaviskt mörka vintrarna och ljusa sommarnätterna.

13 jun

School´s Out 2018 - Söderhamns drogfria skolavslutningsfest

2017 flyttades arrangemanget till Gurkparken och slog alla tidigare rekord med ca 15 000 besökare i alla åldrar. På Schools Out skall det finnas något för alla - oavsett ålder och intresse ska det finnas ett roligt och nyktert sätt att fira sommarlovets start. Evenemanget är dessutom helt gratis! School´s Out lägger stor tyngd i vad Söderhamnarna har önskat och vi ligger i framkant med aktuella artister men också en stor variation av musikstilar.

13 jul
14 jul

Världsarvsjazzen 2018

Varmt och hjärtlig välkomna till en jazz och folkmusikfestival i jazzpianisten Jan Johanssons anda! Som besökare omfamnas du av världsarv, kulturarv, hälsingenatur och musik av högsta kvalité. Här finns något för alla musikälskare och livsnjutare; vacker miljö, god mat och riktigt bra musik.

Happening this week

 • Söderhamnsklassikern - Florsjön runt

  sön 28 maj - sön 27 maj

  Tredje delmomentet i Söderhamns egna klassiker är Florsjön runt - Cykeltur på 40 eller 80 km. Starten går från Hällåsen, Söderhamn. Ta med bästa vännen, kollegan, din partner och passa på att tillsammans med andra motionera. Träffa nya och gamla vänner.

  Read more
 • Söderhamnsklassikern - Ljusnelöpet

  lör 9 sep - lör 8 sep

  Sista delmomentet i Söderhamns egna klassiker är Ljusnelöpet - Löpning på 4 eller 10 km. Starten går från Stenbergaskolan. Ta med bästa vännen, kollegan, din partner och passa på att tillsammans med andra motionera. Träffa nya och gamla vänner.

  Read more
 • Linda Lasson och Ingegerd Bergwall ställer ut på Kvarnen i Söderhamn

  tis 20 mar - tors 22 mar

  Med vernissage på Kvarnen den 10 mars klockan 12 ställer Linda Larsson och Ingegerd Bergwall ut fram till den 25 mars.

  Read more

Inspiration!

Härlig inspiration från Söderhamns fina frilufts- och idrottsområde.