Turistinformation i Söderhamn

Turistinformation Söderhamn

Sevärdheter, evenemang, aktiviteter, boende, restauranger i Söderhamn med omnejd. Bästa stranden eller båtturer i Söderhamns skärgård? Hör av dig till oss på Visit Söderhamn eller besök någon av våra InfoPoints, vi tipsar dig om vad du kan hitta på när du är i Söderhamn!

På sommaren åker vi ut med vår mobila turistinformation till utvalda platser, besöksmål och evenemang. Vi vill ge våra besökare det bästa värdskapet och finnas där besökaren fysiskt befinner sig.


 

Kontakta oss

Telefon: 0270-750 00 (Söderhamns kommuns kundtjänst)
E-post: [email protected]

Du kan även besöka någon av våra fysiska Infopoints, som finns på flera platser i Söderhamns kommun. Här guidas du till besöksmål och upplevelser, och du kan även få kartor och broschyrer för området. I listan nedan hittar du alla våra Infopoints.

Bild på vårt skärgårdsmagasin

Upplev Söderhamns skärgård

44-sidiga magasinet för Söderhamns skärgård, fylld med massor att upptäcka bland boenden, upplevelser och mat där Hälsingland möter havet!

Läs magasinet digitalt

Logotyp för InfoPoint

InfoPoint

För att ge dig som besökare en ännu bättre service har vi InfoPoints runt om i kommunen. Det är besöksmål som har ett utökat utbud av broschyrer och personalen har fått utbildning för att kunna ge dig den bästa hjälpen. Är du i närheten av någon av våra InfoPoints ska du ta chansen att besöka dem och få tips på saker att göra i Söderhamn med omnejd!

 

Hitta InfoPoint på kartan