Träningsläger i bandyhallen på Hällåsen

Idrott i Söderhamn

I idrottsstaden Söderhamn finns både idrottsanläggningar, elljusspår och en natur som bjuder in till aktivitet. Oavsett om du brinner för individuella sporter som cykling, löpning, skidor, kajak, fiske, vandring eller golf –eller om du söker någonstans att lägga träningsläger eller tävlingar med laget –så finns förutsättningarna i Söderhamn.

Söderhamn har ett av Sveriges rikaste föreningsliv med stor bredd på utbudet av idrotter. Det är inte sällan föreningarna som tar emot besökare från andra delar av landet –och som öppnar både sina lokaler och sina hem för besökare med samma intressen. I Söderhamn är vi öppna för nya möjligheter och människor. 


Det är ingen slump att vi stått värd för stora evenemang som SM-veckan och O-ringen. Med ett utmärkt läge i landet, svårslagna kommunikationer och den alldeles särskilda Söderhamnsandan kan allting hända. Välkommen till Söderhamn!


Denna sida har skapats via projektet - Utveckling av idrottsturism i Söderhamn      Logotyper Leader och EU

 

Boka ditt träningsläger

Idrottsläger med aktiviteter är något av det roligaste man kan göra tillsammans och här i Söderhamn finns träningsvarianter som passar många olika idrotter.


Tips på aktiviteter i Söderhamn

Tid över för annat än träning med laget? I Söderhamn finns flera roliga aktiviteter.

Tips på aktiviteter för medföljaren

Upptäck Söderhamn! Här listar vi våra populära aktiviteter och besöksmål.