Fotbollsträning

Fotbollsläger i Söderhamn

Kom igång tidigt med er fotbollssäsong på konstgräs

Ett träningsläger är den perfekta uppladdningen inför säsongsstarten. Det är då ni får chansen att sätta de sista detaljerna innan allvaret börjar. Men inte bara det. Kanske än viktigare är den nära sammanhållning och laganda som byggs upp på ett läger. Och att ni har roligt förstås. I Söderhamn finns många chanser till ett bra träningsläger med utomhusplaner i Norrala och en inomhushall på friluftsområdet Hällåsen.

Norrala IP ligger fint i närhet till naturen och 5 km till Söderhamns centrum. Det finns fyra fotbollsplaner varav en fullstor konstgräsplan. Det finns även ett litet utegym att nyttja och närhet till elljusspår. I klubbhuset finns tre omklädningsrum och två duschrum samt ett klubbrum med kökspentry för enklare mat. Stor parkering för bilar och bussar.
Dinahallen är en inomhushall med konstgräsmatta där fotboll kan bedrivas året om. Dinahallen ligger på centrumnära området Hällåsen.

Hällåsen

Här finns idrottsanläggningar som idag används för en mängd idrotter; skidor, bandy, friidrott, fotboll, ishockey, simning, cykling, motorsport, tennis, padel och löpning. På området finns även äventyrsbadet Aquarena, gym samt elljusspår. Hällåsen var ett nav under SM-veckan vintern 2017, då 12 av 20 idrotter avgjordes på Hällåsenområdet. Hällåsen ligger ca 2 km från centrala Söderhamn med bra gång-, bil- och bussförbindelser.

Idag är Hällåsen Söderhamnarnas givna rekreationsområde såväl sommar som vinter. Många tycker att det är extra kul att motionera i Anders Södergrens spår. Utformningen av banorna är gjorda av experter. Hjärtläkaren Eskil Hammarström och den internationellt etablerade skidvallaren och ledaren Ulf Olsson har skapat banprofilerna med hänsyn till rehabilitering, motions och elitträning.


Lägererbjudanden

Fotbollsplaner i Norrala
Boka träningstider till Konstgräs

Här kan din förening/klubb boka enbart träningstider i våra Fotbollshallar....

Hotellrum på First Hotel Statt
First Sport Deal

Är du lagledare eller coach med reseansvar för ett lag eller organisation? ...

Hotell Best Western i Söderhamn
Sportpaket Best Western Hotell

Prisvärt paket för idrottslaget med övernattning och relax med pool och bas...