Ljusne Ishall

Ishockeyläger

Boka ert träningsläger och matcher i Söderhamn 

I Söderhamn erbjuds ni en fantastisk idrottsmiljö tätt inpå naturen. Idrottsläger med aktiviteter är något av det roligaste man kan göra tillsammans och här i Söderhamn finns två fina ishockeyhallar att stoltsera med. Den ena är Ljusne Ishall som är belägen i Ljusne, ca 1 ½ mil söder om Söderhamn. Den andra är Perexhallen som ligger på Hällåsen, nära centrum.

Perexhallen tar 500 åskådare och har en kafeteria att hänga vid. Det finns en herr- och damtoalett  samt en handikapptoalett med skötbord. Det finns fyra omklädningsrum med två duschrum och en toalett per varje rum.  Ta en skön bastu efter träningen. Det finns plats för 15 personer.

Sliprum finns tillgängligt. Vaktmästare finns tillgänglig mellan 07:00 – 23:00 vardagar/ 08:00 – 18:00 helger. Parkering finns det gott om på området. Kommer ni med buss är det inte heller några problem. 

Ljusne Ishall är en hockeyarena med massor av möjligheter. 4 omklädningsrum, gym, teorisal, kök.

Ta chansen att träna eller matcha i perfekta förhållanden utan påverkan av väder och vind. Se våra lägererbjudande här nedan.


Lägererbjudanden

Ishockeyträning i Ljusne Ishall

Boka Ishockeyhall

Här kan din förening/klubb boka enbart istider i våra Ishockeyhallar.

Hotellrum på First Hotel Statt

First Sport Deal

Är du lagledare eller coach med reseansvar för ett lag eller organisation? First Hotel Statt har den perfekta lösningen för dig.

Hotell Best Western i Söderhamn

Sportpaket Best Western Hotell

Prisvärt paket för idrottslaget med övernattning och relax med pool och bastu.