Bandy i Söderhamns inomhushall

Bandyläger i Söderhamn

Boka ert träningsläger och matcher på Helsingehus Arena bandyhall

Söderhamn byggde en bandyhall inomhus år 2017. Det är Sveriges första enda bandyhall med ledbelysning! Det finns en stor läktare som rymmer 1800 åskådare och en liten kafeteria som är öppen efter förfrågan. Det finns fyra omklädningsrum, två duschrum och en toalett per varje rum. Ta en skön bastu efter träningen. Det finns plats för 15 personer.

Parkering finns det gott om på området. Kommer ni med buss är det inte heller några problem. Vaktmästare finns tillgänglig mellan 07:00 – 23:00 vardagar/ 08:00 – 18:00 helger.

Ta chansen att träna eller matcha i perfekta förhållanden utan påverkan av väder och vind!

Hällåsen

Idrottsläger med aktiviteter är något av det roligaste man kan göra tillsammans och här i Söderhamn finns träningsvarianter som passar många olika idrotter. Inom det centrumnära Hällåsenområdet finns idrottsanläggningar som idag nyttjas för en mängd idrotter; skidor, bandy, friidrott, fotboll, ishockey, simning, cykling, motorsport, tennis och löpning. På området finns även äventyrsbadet Aquarena, gym samt elljusspår.

Hällåsen var ett nav under SM-veckan vintern 2017, då 12 av 20 idrotter avgjordes på Hällåsenområdet. Hällåsen ligger ca 2 km från centrala Söderhamn med bra gång-, bil- och bussförbindelser.

Idag är Hällåsen Söderhamnarnas givna rekreationsområde såväl sommar som vinter. Många tycker att det är extra kul att motionera i Anders Södergrens spår. Utformningen av banorna är gjorda av experter. Hjärtläkaren Eskil Hammarström och den internationellt etablerade skidvallaren och ledaren Ulf Olsson har skapat banprofilerna med hänsyn till rehabilitering, motions och elitträning.


Lägererbjudanden

Bandymatch på isen
Boka Helsingehus Arena

Här kan din förening/klubb boka enbart istider i Helsingehus Arena. Hallen ...

Hotellrum på First Hotel Statt
First Sport Deal

Är du lagledare eller coach med reseansvar för ett lag eller organisation? ...

Hotell Best Western i Söderhamn
Sportpaket Best Western Hotell

Prisvärt paket för idrottslaget med övernattning och relax med pool och bas...