Bo och paddla i Söderhamns skärgård
Bo och paddla i Söderhamns skärgård
Göra Natur & Fritid Skärgård

Bo och paddla i Söderhamns skärgård

Upptäck Söderhamns skärgård från kajaken och bo i idyllisk skärgårdsmiljö på vandrarhemmet på ön Rönnskär. Njut av klippbad och sandstränder, fiskeläger och soluppgångar i havet.

Ge bort ett presentkort för en upplevelse hos oss. Kontakta Skärgårdsenheten via mejl för köp av presentkort på en upplevelse, [email protected]

Paddla kajak och upptäck Söderhamns idylliska skärgård. Bo på vandrarhemmet på Rönnskär, den idylliska miljön på Rönnskär är ett arv från lotsar, tullare och fiskare som varit öns ursprungliga befolkning. I dag är ön ett sommarparadis som erbjuder bad, fiske och en intressant kulturupplevelse. Vid havskanten finner du en vedeldad bastu med relax och panoramafönster. På kvällen sitter du vid brasan och njuter av utsikten uppe i vandrarhemmets utkik med fönster i alla väderstreck. Kajak med kapell, flytväst och tryckt paddlingsguide ingår. Ange vikt och längd i meddelanderutan för att få korrekt anpassad utrustning. Kajaken ska vara rengjord vid återlämning. Har du inte egen båt kan du boka taxibåt.
Öppet 13 maj - 6 november
Pris från: 1360 kr
I priset ingår:
Boende i 2 nätter i tvåbäddsrum på vandrarhemmet
2 kajaker med kapell, flytväst, paddlingskarta
Bastu och relax