Fynda på loppis

Loppis, vintage och antikt


Att gå på loppis är som en skattjakt, att leta efter den rätta prylen eller klädesplagget. Hållbar shopping känns också bra för miljön!

Ungefär 80 procent av klimatpåverkan sker vid produktionen. Genom att handla det som redan är producerat spar vi på jordens resurser. Det är också genom att minimera nyköp och istället handla second hand som vi gör den största miljögärningen.

Här har vi samlat ett urval av populära secondhand och loppisar i Söderhamn!

Fina porslinkoppar

Kreativboden 

Stenbacksvägen 5, 826 34 Söderhamn

Öppet: tisdag-fredag kl 11-16, lördag kl 10-14.

Loppis, skomakeri och sömnad. Här kan du fynda fina prylar och få hjälp att laga, sula om klacka dina skor. Byta blixtlås i jackan, fixa ditt båtkapell, väska och mycket mer. Har du något du vill laga så löser Kreativboden det mesta. 


Till Kreativbodens facebook-sida

Gamla flaskor

Kupan 

Skolhusgatan 3, 826 30 Söderhamn

Öppet: måndag-fredag kl 10-17, lördag kl 11-14.

Röda Korset i Söderhamn har en "Kupan" lokal som ligger centrumnära. Här kan du fynda loss bland kläder, skor och prylar som kan leva vidare istället för att slängas. Det finns också en fik med smörgåsar, fikabröd och såklart kaffe och saft. Det pengar som kommer in går till välgörenhet.


Till Röda Korset Söderhamns facebook-sida

Loppisfynd

Söderhamn Secondhand    

Norra Hamngatan 41, 826 37 Söderhamn

Öppet: tisdag och torsdag kl 12-18. Lördag 10-14

Stor butik centralt i Söderhamn. Fynda vintagekläder, böcker att älska igen och den där vinylskivan som saknades i din samling. Det mesta för ditt hem med andra ord! Allt överskott går till bistånd.


Till Söderhamn secondhands facebook-sida