Ge bort en upplevelse från Söderhamn i julklapp

Ge bort Söderhamn i julklapp


Här i Söderhamn möter Hälsingland havet och erbjuder upplevelser för såväl stora som små.
Köp ett presentkort och lägg under granen – skapa minnen tillsammans som kan bestå.

Och du, hör gärna av dig till oss på [email protected] om du har fler tips på härliga julklappar från Söderhamn.


 

Presentkort

Ön Storjungfrun i Söderhamns skärgård

Bo i en skärgårdsstuga

Skärgårdsenheten Söderhamn

Upplev Söderhamns skärgård med att bo i en stuga på en ö. Stugor finns på öarna Enskär, Klacksörarna och Storjungfrun eller i vandrarhemmet på Rönnskär.

   Läs mer   

Presentkort från Handelsstaden Söderhamn

Söderhamns Presentkort

Handelsstaden Söderhamn

Presentkortet som passar alla! Utmärkt att ge till den ”som har allt” eller om fantasin tryter… Gäller i ett stort antal butiker och andra verksamheter i Söderhamn, vilket ger stor valfrihet för mottagaren. 

   Läs mer   

Flygtur i viggensimulator

Bli pilot för en dag

Söderhamns Flygmuseum

Ge bort ett presentkort till flygsimulatorn på F15 Flygmuseum som ger en helt fantastisk upplevelse av hur det är att vara pilot i en AJS37 Viggen. 

   Läs mer   

Hotell övernattning på First Hotel Statt

Ge bort en övernattning

First Hotel Statt

Unna dig själv eller någon annan en mysig avkopplande hotellövernattning med sköna sängar och frukostbuffé. First Hotel Statt är ett klassiskt hotell i Söderhamn centrum.

   Läs mer   

Fiske vid Ljusnans mynning

Fiskekort Ljusnan

Ljusne Sportfiskeklubb

En av landets hetaste platser för lax- och öringsfiske. Men det finns även chans till napp av bland annat grov gädda, gös och abborre. Kortfiskevattnet omfattar Ljusnans mynningsområde mot havet, ca 9 km av Ljusnans nedre del.

   Läs mer   

vandra efter stadsnära ledtrådar, klura ut mysteriet över en härlig fika

Söderhamns stadsmysterium

Söderhamns kommun 

Söderhamns stadsmysterium ”Mysteriet med den listige strömmingsfiskaren” är en utomhusaktivitet för hela familjen och alla generationer. Vandra efter stadsnära ledtrådar, klura ut mysteriet över en härlig fika!

   Läs mer   

Världsarvsjazzen på Hälsingegården Erik-Anders

Världsarvsjazzen 2022

Kulturenheten, Söderhamns kommun 

Jazz-och folkmusikfestival i jazzpianisten Jan Johanssons anda på Världsarvsgården Erik-Anders. Som besökare omfamnas du av världsarv, kulturarv, hälsingenatur och musik av högsta kvalité. Världsarvsjazzen 15-17/7 2022, perfekt att ge bort en biljett i Julklapp!

   Läs mer   

Båttur med M/S Moa

Båtupplevelse

M/S Moa af Söderhamn

Unna dig själv eller någon du tycker om en härlig båttur i Söderhamns skärgård. Båten M/S Moa har både badturer och kvällskryssningar med god mat.

   Läs mer   

Månses Design

Månses Design

Månses Design

Heminrednings butik med eget varumärke "Månses Design". Butiken ligger i en gammal skola i Stugsund med ett orangeri och pergola i anslutning. Här finns även ett kafé & restaurang.

   Läs mer   

Ridtur på islandshästar i Hälsingland

Ridupplevelse

Hälsinge Ridupplevelser

Upplev djupa, vilda och vackra skogar till islandshäst. En tur på hästryggen är en oslagbar upplevelse med tid för både avkoppling och bus. Passar både dig med och utan erfarenhet, ridvägar och tempo anpassas efter sällskapet.

   Läs mer   

Stora salen på Världsarvsgården Erik-Anders

Världsarvspaket

Världsarvsgården Erik-Anders

Upplev Värdsarvet Hälsingegårdar med ett besök på Hälsingegården Erik-Anders, en av de 7 gårdar som blev inskrivna på Unescos världsarvslista 2012. Presentkort på valfritt värda att använda till övernattning eller i butiken.

   Läs mer   

Hotellet Best Western i Söderhamn

Hotellupplevelse

Best Western Hotell SöderH

Koppla av i en harmonisk och genuin hotellmiljö. På hotellet får du härliga dagar med relax i pool och bastu. Presentkortet Travel Card kan laddas med valfritt värde för hotellboende och har obegränsad giltighetstid, vilket ger dig eller den du skämmer bort gott om tid att utnyttja presentkortet.

   Läs mer   

Växhuset

"Gröna onsdagar" på Växhuset

Växhuset i Mobodarne 

Lunchguidning i Växhusets spännande trädgård. Avslutas med en grön lunch på trädgårdens läckerheter. Kan bokas mellan maj och augusti. Presentkort: Från 250 kr/person.

   Läs mer   

Presentkort Stall Stråtjära

En annorlunda utflykt

Stall Stråtjära

Välkomna att boka ett besök på gården! Vi tar emot bokningar hela året och erbjuder turridning, läger, lektioner och prova på ridning. Här kan du även boka rum & frukost.

   Läs mer   

Delikatesser på Kanonholmen Seafood

Smaker från havet

Kanonholmen Seafood 

Ge bort en smakupplevelse till någon du tycker om. På Kanonholmen finns ett stort utbud av fisk & skaldjur. Såväl färskt som rökt och fryst. Eget rökeri, delikatessbutik och restaurang. 

   Läs mer