Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Ljusnefors Camping
Bo Hotell, B&B, Vandrarhem & Camping Campingplats

Ljusnefors Camping

Ljusnefors Camping vid Sveriges Östkust bjuder på både lugn och ro, utrymme, avspänning och möjlighet till ansträngning i en gästfri omgivning. Campingen ligger vid Ljusnanmynningen nära Ljusne.

På nästan 6 hektar finns det 60 platser till husbilar, husvagnar och tält och stugor i olika storlek och standard. Lugnet, utrymmet och utmärkta faciliteter ser till att man får en oförglömlig semester på vår camping.

Ljusnefors Camping förfogar över utmärkta sanitära utrymmen, som finns i det centrala servicehuset. Därpå finns det faciliteter till rörelsehindrade; både toaletter som duschar.

Våra gäster kan använda gästköket, i vilket det finns ugn, mikrovågsugn och en diskplats med varmt och kallt vatten. Det finns också tvättmaskin och torktumlare.

Vid hamnen finns vår restaurang, där Ni kan njuta av lätta tilltugg eller en god internationell måltid. Vi serverar också frukost och lunch till våra gäster. På morgnarna gör vi varma småfranskor på beställning.

Hamnen har 5 rymliga kajplatser. Ni kan också hyra en båt eller kanot hos oss.

Till barnen finns det lekplatser och en sandstrand med säkert grunt vatten. Ni kan också använda bastun, jacuzzi eller njuta i vildmarksbad. Vi hyr också ut cyklar och kanot.

Ljusnefors Camping är både på somrarna som på vintrarna en bra bas för långa vandringar, fantastiska cykelturer, kanotäventyr på en av sjöarna, en snöskotertur i den djupa nysnön eller en naturupplevelse som Ni aldrig kommer att glömma!

Ljusne hör till ett av de 10 bästa fiskeställen i Sverige och våra guider tar gärna med Er till det bästa stället vid den vackra sjön. Vi förfogar också över en egen ö, där Ni och Era vänner eller familj kan uppleva ett minnesrikt äventyr. På ön finns det bastu, grill, en ugn där man kan röka sina fiskar och andra trevligheter som förgyller din vistelse där.