Ön Rönnskär

Konferens och möten


Upptäck den perfekta platsen för dina konferenser och möten i Söderhamn, där Hälsingland möter havet och erbjuder en mångfaldig naturupplevelse. Söderhamn är en plats där naturen är en självklar del av mötesupplevelsen. Här möts kusten och skogen på ett sätt som ger en unik atmosfär för konferenser och möten - inspirerande miljöer som stimulerar kreativitet och produktivitet.

Unika mötesplatser

Varför inte hålla er konferens eller kickoff på en av våra vackra skärgårdsöar? Eller kanske på en av de historiska Hälsingegårdarna, som är ett världsarv och bär på en rik historia och kulturarv? Oavsett om ni väljer att mötas i skogen, vid kusten eller på en gård, så kan vi hjälpa er att skapa minnesvärda och effektiva möten.

Lokal mat

Inget möte är komplett utan att få smaka på det bästa från lokala råvaror och kulinariska traditioner. I Söderhamn kan ni njuta av läckra måltider som är tillagade med omsorg och passion av våra skickliga kockar. Smaka på de färska råvarorna från både havet och landet och upplev en smakupplevelse utöver det vanliga.

Aktiviteter

För att skapa en komplett mötesupplevelse erbjuder vi även ett brett utbud av aktiviteter som passar alla intressen och behov. Oavsett om ni vill utforska naturen genom vandring eller kanske en båttur i skärgården, eller om ni föredrar mer teambuilding-orienterade aktiviteter som exempelvis femkamp eller ridning, så tipsar vi här om aktiviteter som passar en konferens eller vid gruppaktivitet.


Boka er nästa konferens eller möte i Söderhamn och upplev en unik kombination av natur, kultur och lokal charm som kommer att göra ert möte eller evenemang till en minnesvärd upplevelse för alla deltagare.

Konferens och mötesplatser