Ge bort en upplevelse från Söderhamn i julklapp

Ge bort Söderhamn i julklapp


Här i Söderhamn möter Hälsingland havet och erbjuder smaker och upplevelser för såväl stora som små.
Köp en upplevelserik julklapp och lägg under granen – skapa minnen tillsammans som kan bestå.


 

Julklappstips

Ön Storjungfrun i Söderhamns skärgård

Bo i en skärgårdsstuga

Skärgårdsenheten Söderhamn

Upplev Söderhamns skärgård med att bo i en stuga på en ö. Stugor finns på öarna Enskär, Klacksörarna och Storjungfrun eller i vandrarhemmet på Rönnskär.

   Läs mer   

Presentkort från Handel Söderhamn

Söderhamns Presentkort

Handel Söderhamn

Julklappen som passar alla! Ett presentkort som gäller i över 60 butiker i hela Söderhamn, vilket ger stor valfrihet för mottagaren. 

   Läs mer   

Stora salen på Världsarvsgården Erik-Anders

Världsarvspaket

Hälsingegården Erik-Anders

Upplev Världsarvet Hälsingegårdar. Erik-Anders är en av de 7 gårdar som blev inskrivna på Unescos världsarvslista 2012. Presentkort på valfritt värde att använda för boende eller i butiken.

   Läs mer   

Flygtur i viggensimulator

Bli pilot för en dag

Söderhamns Flygmuseum

Ge bort ett presentkort till flygsimulatorn på F15 Flygmuseum som ger en helt fantastisk upplevelse av hur det är att vara pilot i en AJS37 Viggen. 

   Läs mer   

Restaurangen Albertina i Skärså fiskeläge

Albertina i Skärså fiskeläge

Restaurang Albertina

Ge bort en smakupplevelse till någon du tycker om. På Albertina kan du njuta av en härlig pepparlax, sotare, gravlax eller någon annan härlig rätt baserad på Bottenhavets specialiteter. 

   Läs mer   

Hotell övernattning på First Hotel Statt

Ge bort en övernattning

First Hotel Statt

Unna dig själv eller någon annan en mysig avkopplande hotellövernattning med sköna sängar och frukostbuffé. First Hotel Statt är ett klassiskt hotell i Söderhamn centrum.

   Läs mer   

Fiske vid Ljusnans mynning

Fiskekort Ljusnan

Ljusne Sportfiskeklubb

En av landets hetaste platser för lax- och öringsfiske. Men det finns även chans till napp av bland annat grov gädda, gös och abborre. Kortfiskevattnet omfattar Ljusnans mynningsområde mot havet, ca 9 km av Ljusnans nedre del.

   Läs mer   

vandra efter stadsnära ledtrådar, klura ut mysteriet över en härlig fika

Söderhamns stadsmysterium

Handel Söderhamn 

Söderhamns stadsmysterium ”Mysteriet med den listige strömmingsfiskaren” är en utomhusaktivitet för hela familjen och alla generationer. Vandra efter stadsnära ledtrådar, klura ut mysteriet över en härlig fika!

   Läs mer   

Delikatesser på Kanonholmen Seafood

Smaker från havet

Kanonholmen Seafood 

Ge bort en smakupplevelse till någon du tycker om. På Kanonholmen finns ett stort utbud av fisk & skaldjur. Såväl färskt som rökt och fryst. Eget rökeri, delikatessbutik och restaurang. 

   Läs mer   

Havsnära strandstugor på halvön Stenö

Skärgårdspaket på Stenö

Stenö havsbad och camping

Här möter Hälsingland havet och semesteranläggningen bjuder på fullt av äventyr, bus och mys för hela familjen. Bo i havsnära strandstugor med tillgång till bastuflotte och mycket mer.

   Läs mer   

Båttur med M/S Moa

Båtupplevelse

M/S Moa af Söderhamn

Unna dig själv eller någon du tycker om en härlig båttur i Söderhamns skärgård. Båten M/S Moa har både badturer och kvällskryssningar med god mat.

   Läs mer   

Månses Design

Månses Design

Månses Design

Heminrednings butik med eget varumärke "Månses Design". Butiken ligger i en gammal skola i Stugsund med ett orangeri och pergola i anslutning. Här finns även ett kafé & restaurang.

   Läs mer   

Ridtur på islandshästar i Hälsingland

Ridupplevelse

Hälsinge Ridupplevelser

Upplev djupa, vilda och vackra skogar till islandshäst. En tur på hästryggen är en oslagbar upplevelse med tid för både avkoppling och bus. Passar både dig med och utan erfarenhet, ridvägar och tempo anpassas efter sällskapet.

   Läs mer   

Hotellet Best Western i Söderhamn

Hotellupplevelse

Best Western Hotell SöderH

Koppla av i en harmonisk och genuin hotellmiljö. På hotellet får du härliga dagar med relax i pool och bastu. Presentkortet Travel Card kan laddas med valfritt värde för hotellboende och har obegränsad giltighetstid, vilket ger dig eller den du skämmer bort gott om tid att utnyttja presentkortet.

   Läs mer   

Vandrarhemmet Växhuset

Ge bort en övernattning

Växhuset i Mobodarne 

Unna dig själv eller någon annan en mysig vistelse i det 12-kantiga vandrarhemmet mellan juni och augusti. Passa på att besöka Växhusets inspirationsträdgård. 

   Läs mer   

Presentkort Stall Stråtjära

En annorlunda utflykt

Stall Stråtjära

Välkomna att boka ett besök på gården! Vi tar emot bokningar hela året och erbjuder turridning, läger, lektioner och prova på ridning. Här kan du även boka rum & frukost.

   Läs mer   

Restaurang i den ombyggda verkstan

Gastronomiska upplevelser

Systrarna Söderström

Ge bort en smakupplevelse till någon du tycker om. Hos Systrarna Söderström i Sund kan du njuta av god mat i inspirerande miljö. I den ombyggda verkstaden arrangeras middagar och event.

   Läs mer   

Havskajaker vid Rönnskär

Paddling i skärgården

Skärgårdsenheten Söderhamn

Bo och paddla havskajak där Hälsingland möter havet. Ge bort en upplevelse för den som gillar att vara aktiv och njuter av skärgården. Boende i vandrarhemmet på ön Rönnskär och kajaker finns till hands för paddling.

   Läs mer   

Bastuflotten vid Stenö havsbad

Bastubad med svalkande havsdopp

Stenö havsbad och camping

Ge bort en härlig skärgårdsupplevelse. Bastubad i flytande vedeldad bastu med svalkande dopp i havet. 

   Läs mer   

Söderhamns Stadsmuseum

Ge bort en stadsvandring

Föreningen Söderhamns museum

Upptäck Söderhamns spännande historia med en stadsvandring genom staden, ett besök på en berättarkväll eller varför inte någon av alla böcker som Söderhamns stadsmuseum har till försäljning om Söderhamn och Hälsingland.

   Läs mer   

En man som svingar klubban i en golfsimulator

Golfsimulator

Söderhamn Padelcenter

Bästa julklappen för den som älskar att spela golf! Eller som en rolig aktivitet med familjen, kompisgänget eller kollegorna.
Golfsimulatorn har marknadens mest högteknologiska utrustning för att din upplevelse ska bli något utöver det vanliga.

   Läs mer   

Under hängpilarna på restaurangens pergola med utsikt över Söderhamns gästhamn

Matupplevelse i skön atmosfär

Hunker Junker

Ge bort en smakupplevelse till någon du tycker om. Hunker Junker är en unik food-truck upplevelse utöver det vanliga. Njut av god mat och dryck i pergolan medans du ser båtar lägga an i gästhamnen. 

   Läs mer   

En flytande restaurang i Söderhamns inlopp

Flytande restaurangupplevelse

Eat´s Bolivar Beach Bar

Ge bort en smakupplevelse till någon du tycker om. Upplev en härlig miljö med god mat och skönt häng i strandbaren eller på den flytande restaurangen. Du kan välja att sitta inomhus eller på den härliga uteservering mot vattnet.

   Läs mer   

Ishockey i Ljusne Ishall

Hockeyläger för den med ambition

Ljusne Ice Camps 

Ge bort en fulländad lägerupplevelse med boende, mat, instruktör och istid i ett paket. Fokuset för lägret är heltäckande, och kommer att ge unga spelare förutsättningarna till att snabbare utvecklas till kompetenta hockeyspelare.

   Läs mer   

Hockeyträning i ishall

Bästa julklappen till Hockeyspelaren

JK Movement

Ge bort en Hockey Camp i julklapp! Ett camp för ungdomar som vill utvecklas som hockeyspelare samt få en bra start på säsongen. Träningsglädje och högklassiga träningspass erbjuds.

   Läs mer   

Glasblåsning i Skärså glashytta med Erika

Prova på glasblåsning

Skärså glashytta

Prova på att blåsa glas är väldigt populärt och uppskattat när man vill ge bort en rolig upplevelse i julklapp eller present. Att få testa att forma och blåsa det 1150 grader varma glaset och sedan ta med det hem.

   Läs mer   

Jul pyntat på café Rådis

Mysfika på charmigt café

Rådis i Söderhamn

Ge bort en mysfika i julklapp till någon du tycker om. På Rådis finns både klappar och presentkort för gemenskap och en mysig jul.

   Läs mer   

Ett barn i badrock på badhuset

Ge bort ett badkort

Aquarena Hällåsen

Bada och lek i barn och äventyrdelen, motionssimma i 25-meters­bassängen eller njut och koppla av i härlig bastu. På Aquarena finns badupplevelser som passar alla - stora som små. 

   Läs mer   

Svea bios retroskylt utomhus

Film är bäst på bio!

Svea bio Söderhamn

Ge bort en bioupplevelse till någon du bryr dig om i julklapp! Du laddar kortet med pengar som sedan kan användas till biobiljetter, popcorn och godis! (minimum 130 kr).

   Läs mer   

Fallskärmshoppning, tandemhopp från hög höjd

Ge bort en häftig upplevelse

Söderhamns Fallskärmsklubb

Att hoppa fallskärm är något många drömmer om att prova på – och det är en oförglömlig upplevelse. På Skydive Mohed kan du köpa ett presentkort på tandemhopp till någon du tycker om.

   Läs mer   

Bild på skidåkares pjäxor i spåret

Säsongskort Skidspår i Trönö

Trönö IK

Ge bort en aktiv julklapp till den som vill ge sig ut i längdspåret! Spåravgift till Trönö IP:s skidanläggning. Här kan du åka skidor i två upplysta spår. Åkerspåret (5 km) spåras när det finns tillräckligt med snö. Perfekt för dig som vill åka lite längre.

   Läs mer   

Skärså rökeri

Smaker från fiskrökeriet

Skärså rökeri och café

Ge bort en smakupplevelse till någon du tycker om. Välkommen ut till Skärså rökeri på Nordskär i det vackra fiskeläget Skärså. Här kan du köpa deras egna fiskprodukter förädlade på traditionellt vis, mestadels från eget fiske. Café där du njuter av gott att äta och en magisk utsikt över Söderhamns skärgård.

   Läs mer   

Vaudeville - An All-Star Vintage Spectacle - två kvinnor som dansar Lindihopp i showen

1920-tals varieté på Söderhamns teater

Söderhamns Riksteaterförening

Vaudeville - An All-Star Vintage Spectacle är en hejdundrande och helt igenom kvinnlig 1920-tals varieté fylld av förstklassig dans, magi, cirkus, komedi and all that jazz! Det kommer bli en grym fredagskväll på vår fina teater den 26/1 kl 19.00. Ni hör ju! En perfekt julklapp, köp dina biljetter innan julafton och få ett finfint erbjudande: 2 biljetter (vuxen) för endast 300:-.

   Läs mer