Goldbergvariationerna
Datum: 20 November

Goldbergvariationerna

Göra Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Fr. 75

Streetart, Samtida cirkus 100 föremål i cirkusmagi för hela familjen

Prisinformation

Vuxen 150 kr / Scenpass 100 kr / Ungdom och student 75 kr / www.riksteatern.se/soderhamn / Överblivna biljetter i entrén 30 minuter innan föreställning.

Beskrivning

Goldbergvariationerna tar dig med på en resa bortom det vanliga, in i en värld av magi, kreativitet och förundran. Den här cirkusföreställningen är inte bara en show – det är en upplevelse som kommer att få dig att tro på det omöjliga.

Upplev en hisnande resa genom fantasifulla uppfinningar och överraskande kedjereaktioner som kommer att ta andan ur dig. Här kombineras dansakrobatik och magiska trick med egentillverkade musikmaskiner i en föreställning som inte bara underhåller utan också inspirerar till att se det extraordinära i det vardagliga.

Goldbergvariationerna passar hela familjen och bjuder in dig att ta del av en visuell och fängslande föreställning. Låt dig förtrollas av en magi- och cirkusföreställning för hela familjen som vibrerar av musik och överraskningar.

Titeln Goldbergvariationerna syftar både på cembaloverket av Johann Sebastian Bach, men också på den amerikanske serietecknaren Rube Goldberg – känd för sina teckningar av komplexa kaotiska maskiner, byggda av helt vanliga föremål.

Ett gästspel från Kompani Giraff.

Föreställningslängd: 45 min

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Onsdag 20 November 19:00 - 19:45 Söderhamns Teater