The Flapper Dapper Show
Datum: 25 oktober

The Flapper Dapper Show

Göra Evenemang Söderhamns Kulturfestival

Fr. 50

Clown/Cirkus, Dans, Show En magisk tidsresa tillbaka till jazzeran. Här bjuds på förstklassig dans, magi, cirkus, musik och varieté a la 1925!

Prisinformation

Vuxen 150 kr / Scenpass 100 kr / Ungdom och student 50 kr / www.riksteatern.se/soderhamn / Överblivna biljetter i entrén 30 minuter innan föreställning.

Beskrivning

Välkommen till den prisbelönta The Flapper Dapper Show med The DecaVita Sisters. Gör dig redo för en magisk resa tillbaka till det glada 20-talet, där det roliga aldrig tar slut!

Följ med Charlie och Rebecka när de med snabba fötter dansar Charleston och Lindy Hop med snajdiga moves som får dig att vilja studsa runt i salongen. Detta är en dansfest och du är bjuden! Men det slutar inte här. Låt dig också hänföras av skickliga magitrick, varieté-konster och jazziga melodier som får dig att vilja stoppa tiden. Så ta på dig glammigaste stassen och följ med på ett äventyr fullt av skratt och feel-good!

The Flapper Dapper Show handlar om två systrar som driver en känd varieté-show i New York. Alla kvällens artister blir just den här föreställningen fast i en snöstorm i Chicago och systrarna måste styra upp hela showen på egen hand. Besökarna får följa systrarnas utmaning att hålla ihop föreställningen, med humor, glimten i ögat, snabba karaktär-och kostymbyten samt en stor variation i de olika akterna.

Konstnärligt team
The DecaVita Sisters

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Fredag 25 oktober 18:00 - 18:50 Söderhamns Teater