Båttur M/S Moa
Båttur M/S Moa
Båttur M/S Moa
Båttur M/S Moa
Göra Natur & Fritid Båt & Kanot

Båttur M/S Moa

Njut av en Söderhamns skärgård en fin sommardag på båten M/S Moa som tar dig på en dagstur till Enskärsorn. Här kan ni bada och leka på sandstranden, utforska ön till fots och ta en glass eller lunch på båten.

Dagturer under sommaren med flera turer per vecka. Båtresan tar ca 1 1/2 timme till Orn. Avgång 10.00 och återkomst 16.00 från Skärgårdsterminalen, Norra Hamngatan.

Ombord erbjuder vi lunch (fisk, kött eller vegetariskt) som serveras när vi når resmålet, kaffe, te, läsk och glass. Meddela gärna eventuella matallergier i samband med förbokning av lunch. Fartyget har fullständiga rättigheter.

Bokningssystemet stänger kl 08.00 samma dag som turen avgår. Det går trots detta att dyka upp vid kaj och knipa en restplats (i mån av tillgång). Vi förbehåller oss rätten att neka ombordstigning. Förbokningar prioriteras.

Ombord föredrar vi betalning med kort eller Swish, men kontanter funkar också.

Vi kör som vanligt gratis badturer för barn upp till 16 år (årskurs 9). Kravet är dock att minst EN vuxen är med på hela resan. Vi förbehåller oss rätten att neka ombordstigning i de fall en vuxen inte finns med i sällskapet.

Vid färre än 5 resenärer kan turen ställas in. Möjlighet finns då till återbetalning eller ombokning. I dessa fall kontaktas ni av personalen ombord.

OBS! Vid lågvatten (25 cm under normal nivå) så kan dagsturen istället gå till ön Branthäll. Detta meddelas av personal ombord i samband med avgång.