Bamse och Sjörövarskatten
Bamse och Sjörövarskatten
Bamse och Sjörövarskatten
Datum: 13 april

Bamse och Sjörövarskatten

Göra Evenemang

Fr. 295 SEK

Varmt välkomna till en spännande teaterföreställning för hela familjen med världens starkaste björn Bamse och hans vänner på Söderhamns Teater.

Prisinformation

295kr + eventuell serviceavgift, barn under 2 år går gratis

Beskrivning

Bamse och Sjörövarskatten är en nyskriven teaterföreställning för hela familjen. En spännande och fartfylld show där vi förutom Bamse även får träffa Lille Skutt, Kapten Buster och Stollen.

Äventyret börjar på Farmors vind där Bamse och Lille Skutt hittar en gammal skattkarta. Den väcker äventyrslusten och de ger sig iväg på en resa till Söderhavet. Väl på plats märker de att de inte är ensamma. På samma ö befinner sig nämligen sjörövaren Kapten Buster och hans tokiga major, Stollen. I stället för en lugn och behaglig resa i Söderhavet för Bamse och Lille Skutt väntar ett äventyr med spänning, action och oväntade händelser i jakten på skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en interaktiv föreställning, där karaktärerna behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Samarbete är ledordet för showen och därför får alla barn som hjälpt till en belöning när föreställningen är slut.

Längd: ca 50 minuter meet and greet
Passar: Hela familjen, men främst barn 3-8 år
Föreställningen innehåller ljud- och ljuseffekter.

Röster:
Bamse – Linus Wahlgren
Lille Skutt – Morgan Alling
Kapten Buster – Marko ’Markoolio’ Lehtosalo
Berättarröst – Tomas Bolme

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Lördag 13 april 14:00 - 15:00 Söderhamns Teater