Aquarena, inomhusbad på Hällåsen
Hällåsen familjebad Aquarena
Aquarena, inomhusbad på Hällåsen
Aquarena, inomhusbad på Hällåsen
Aquarena, inomhusbad på Hällåsen
Göra Bad Inomhus

Aquarena, inomhusbad på Hällåsen

Välkommen till simhallen i Söderhamn - Aquarena. Här finns det gott om alternativ för ett lyckat badbesök!

Söderhamn erbjuder invånare och besökare en fin badupplevelse på Aquarena Hällåsen. Vår simhall är lämpligt placerad strax utanför Söderhamns centrum, perfekt för alla som söker avkoppling och träning i vattenmiljö.

Aquarena Hällåsen har något att erbjuda för alla. För de som vill motionera finns en 25-meters simbassäng som är perfekt för seriös simning och träning. För de små finns en barnbassäng där de kan leka och känna sig trygga i vattnet. Efter simningen kan du koppla av i vår bubbelpool och bastu.

För dig som vill hålla dig aktiv erbjuder vi simkurser och vattengympa ledda av erfarna instruktörer. Vi är stolta över att vara en plats där människor i alla åldrar kan utveckla sina simfärdigheter och förbättra sin hälsa.

För familjer är Aquarena Hällåsen en utmärkt destination. Vår barnvänliga miljö gör det enkelt att njuta av kvalitetstid tillsammans. Vi organiserar också familjevänliga temadagar och erbjuder hälsosamma alternativ i vårt café.

Vi strävar efter att vara tillgängliga för alla och har generösa öppettider samt förmånliga årskort. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller vill boka simundervisning eller någon av våra gruppträningar.

Aquarena Hällåsen är Söderhamns simhall. Kom och njut av en härlig badupplevelse i vår välutrustade simhall. Välkommen!