Barn som håller i böcker på biblioteket

10 tips för regniga dagar

Utforska Söderhamn på ett spännande sätt, även när regnet öser ner! Upptäck våra bästa tips för att göra regniga dagar till minnesvärda äventyr för hela familjen.

 

1. Bli pilot för en dag - Söderhamns Flygmuseum

Ta med familjen på en resa genom luften på Söderhamns Flygmuseum. Upplev spänningen att vara pilot för en dag och utforska historien bakom flyget.

Rolig aktivitet för hela familjen finns på Söderhamns Flygmuseum

Rolig aktivitet för hela familjen finns på Söderhamns Flygmuseum

2. Spela golf året om - Golfsimulator

Låt inte regnet stoppa er från att njuta av golf. Besök vår golfsimulator och njut av en runda med familjen, oavsett väderförhållandena utomhus.

3. Mys med film på bio

Ta skydd från regnet och njut av en mysig biokväll med familjen. Upptäck de senaste filmerna på vårt lokala biografcenter och skapa minnen tillsammans.

4. Besök på biblioteket

Ge er in i en värld av berättelser och äventyr på Söderhamns bibliotek. Låt barnen utforska böckernas värld och delta i spännande aktiviteter som passar alla åldrar.

Häng i sköna fåtöljer på biblioteket

Häng i sköna fåtöljer på biblioteket.

5. Gå på ett museum

Regniga dagar är perfekta för att fördjupa sig i konst, historia och kultur. Besök ett av Söderhamns många museer och låt er inspireras. Lär er något nytt tillsammans och upptäck fascinerande utställningar för hela familjen.

6. Shoppa loss i småstaden Söderhamn

Låt shopping bli er regniga dagsaktivitet! Utforska charmiga butiker och hitta unika souvenirer att ta med er hem från Söderhamn. 

7. Spela bowling eller padel

Gör regniga dagar till idrottsdagar! Ta med familjen till vår bowlinghall eller boka padelbana och tävla mot varandra i en rolig och avslappnad atmosfär.

8. Trotsa vädret - utforska naturen med regnkläder!

Ge er ut i naturen trots regnet. Klä er i regnkläder och ge er ut på spännande vandringar eller utforska våra grönområden medan ni hoppar i vattenpölar.

9. Delta i lokalt evenemang

Upptäck Söderhamns puls även under regniga dagar genom att delta i lokala evenemang. Upptäck konserter, marknader eller andra spännande aktiviteter som passar hela familjen. Kolla in Söderhamns evenemangskalender på vad som händer!

10. Njut av lokal mat och dryck

Avsluta er dag med att njuta av god mat och dryck från Söderhamns lokala kök. Utforska våra restauranger och caféer för en smakfull upplevelse.

 

Oavsett väderförhållanden, erbjuder Söderhamn en mängd aktiviteter som passar hela familjen. Skapa minnen och upplev äventyr även när regnet faller!
Välkommen till Söderhamn, där även regniga dagar blir till fantastiska äventyr!