En pojke har kul på stranden på Stenö
Ett glatt barn vid bastuflotten i Stenö
Drönarbild över Stenö havsbad och camping

Stenö - porten till Söderhamns skärgård


En idyllisk, skärgårdsnära, sommarsemester hittar du på Stenö havsbad och camping. Här möter Hälsingland havet och semesteranläggningen bjuder på fullt av äventyr, bus och mys för hela familjen. Vi lovar att det är 100 procent semester som gäller!

För många är Stenö ett givet semestermål. Hit kommer gäster från hela Europa för att bada, bo och njuta i det vackra skärgårdslandskapet. Många besökare återkommer till den fyrstjärniga campingen. Här finns bland annat äventyrsgolf, padelbana, kajakuthyrning och bastuflotte.

Visa mer

Stenöorns naturreservat och cykelslingan Sågverkstrampet är två exempel på lättilgängliga naturupplevelser. För barnen finns Stenö Kids Club där leklystna lekledare bjuder på bus och roliga upptåg. Till gästhamnen kommer många båtar och härifrån utgår även transporter till uthyrningsstugor på öarna Storjungfrun, Enskär och Klacksörarna i Söderhamns fina skärgård. 

Stenö är beläget på en halvö, med badstränder på båda sidor. Här finns tältplatser, camping, ställplatser och stugor. Strandstugorna har havsutsikt och är modernt utrustade med bland annat egen tvättmaskin och wifi.

Mat och transport

På campingområdet finns foodtruck med restaurangtält. Menyn är för både stora och små. På området finns en liten butik, cirka 3 kilometer bort finns en närbutik. Glass i stora lass finns såklart!

Tåg till Söderhamns resecentrum, buss mot Sandarne för att åka kollektivt. Med bil, cirka 1 mil sydost om från Söderhamns centrum. Cykelväg från centrala Söderhamn, cirka 13 kilometer.

 

Bo i skärgårdsnära campingmiljö

Stuga, husvagn eller tält. Om du kommer med båt finns här en trygg gästhamn i skyddat läge.

Upptäck aktiviteter

Här listar vi aktiviteter du kan göra under din semester på Stenö. Det finns något för både gammal och ung, för den som vill vila sig eller vara aktiv.

Fler aktiviteter hittar du på Stenö havsbad och campings hemsida:

stenohavsbad.se