Myskje Gård Gästgiveri
Myskje Gård
Dubbelrum
Matsalen
Fåren
Kaniner
Öppna spisen
Fiskesjö
Spa med relax och solaltan
Dubbelrum två enkelsängar
Restaurang Myskje Gård
Skogsridning på Islandshäst
Myskje Gårds getter
Hästar Myskje Gård
Anna och Elsa Myskjes två minigrisar
Dubbelrum
Bo

Myskje Gård Gästgiveri

Upplev livet på lantgård med oss på Myskje Gård Gästgiveri. Vi har två angränsande dubbelrum, ett lite större dubbelrum med extra säng och ett enkelrum. Perfekt för barnfamiljer eller kompisgänget.

På Myskje bor ni i en vacker miljö nära till naturupplevelser, bad och fiske. Som gäst har du möjlighet att delta i aktiviteterna på gården som följer säsong. Vi börjar dagen med utfodring av djuren. Här finns hästar, får och oftast lamm, getter, minigrisar, höns, kaniner, katter och en hund. För den som inte är djurintresserad finns självklart mycket annat att uppleva utöver en fridfull vacker miljö.

GÄSTGIVERIETS KÖK
Gästgiveriet erbjuder en annorlunda matupplevelse för bokade sällskap och gårdens nattgäster. Inspirerade av världens många kök serverar vi omsorgsfullt lagad mat med utgångspunkt från lokalt producerade råvaror som följer säsong och tillgång.
Vi tror att våra gäster vill uppleva mer än bara god mat och något gott att dricka i en vacker miljö. Kanske börjar vi med bubbelmingel i stallet och träffar våra djur. Under middagen berättar vi gärna om gårdens historia och hur vi hamnade på Myskje. Kanske avslutar ni kvällen i vårt stora spabad. Ta gärna en kontakt så berättar vi mer om hur vi kan skapa ett minnesvärt besök för just er.

AKTIVITETER
Hästhantering, ridning, båt eller kanottur, fiske, bad, pilbågsskytte och mycket annat.

Är du nyfiken och vill veta mer vad vi kan erbjuda hör av dig till oss eller besök vår webbplats eller på facebook #myskjegard.