safari örn säl
Kocken på Klacksörarna
Klacksörarna
havet och solnedgång
Klacksörarna
Klacksörarna
Göra Grupp & Konferens Mat

Havsörn- och sälsafari, 2 nätter med lyxig utomhusmat

2 nätter i Söderhamns skärgård, Safari med chartrad båt, enkelt boende i stugor på ön Klacksörarna och helpension med egen professionell utomhuskock. Max 12 personer.

Älskar du naturen och vill uppleva något utöver det vanliga? Verkar det bekvämt att bara åka med och slippa fixa maten, logistik mm?
Nu har du chansen att följa med på safari, där vi besöker sälkolonin och havsörnarna i sitt naturliga habitat.
Vi sover två nätter i fyrbäddsstuga på Klacksörarna och äter god mat som tillagas över öppen eld av egen utomhuskock.
I resan ingår:
Båtresa med avgång onsdag eftermiddag från Skärså. Kl 16
Boende i stuga på Klacksörarna, fyra bäddar per stuga.
Middag varmrätt fredag kväll
Frukost lördag
Safari med båt lördag
Lunch lördag
Eftermiddagsfika
Middag lördag 2 rätter
Frukost söndag
Båttur tillbaka till Skärså. I hamn fredag vid ca kl 11:00.
Stugorna på Klacksörarna har varken el eller vatten. Stugorna värms med kaminer.
Vi har tillgång till en nybyggd vedeldad bastu.
Vid bokning så kommer mer information och förslag på packlista.
Datum: 17-19 maj 2023
Pris: 3900kr/person
Begränsat antal platser ( 12 personer )
Vid för få anmälningar kommer resan ställas in och ny resa planeras till i vår.
Senaste anmälning 6 maj.
Så här bokar ni.
Skicka ett meddelande eller ring mig på 0702919494 eller maila mig på [email protected]
Såhär kommer du hit:
Ta tåget till Söderhamn och buss vidare till Skärså, alternativt samåk med oss från tågstationen.
Har du egen bil tar du den till Skärså och möter oss på plats.
Avbokningspolicy:
Bokning kan fritt överlåtas till annan deltagaren nytt namn meddelas oss. Vid bokning betalas hela avgiften, avbokning kan göras upp till 30 dagar innan, då återfås beloppet utom en bokningsavgift om 500kr.
Vid avbokning mellan 30 och 7 dagar innan resa återfås halva beloppet. Vid avbokning senare än 7 dagar innan avresa sker ingen återbetalning.
Vid inställd resa pga väderförhållanden eller för få deltagare (6 st) återfås hela beloppet.
Researrangör 2HappyHearts AB, Granitvägen 15, 82634 Söderhamn, Malin Åhman, 0705251455
Paketresa och resegaranti
De kombinerade resetjänster du erbjuds utgör en paketresa i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför omfattas du av alla EU-rättigheter som gäller för paketresor. Företag(en) "XY" kommer att ansvara fullt ut för att paketresan som helhet fullgörs korrekt. Dessutom har företag(en) "XY" enligt lag, ett skydd för att återbetala dina betalningar och, när transport ingår i paketresan, säkerställa din hemtransport om det eller de hamnar på obestånd.
Mer information om centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302
Hållbarhet
Vi värnar om miljön. Ditt retreat klimatkompenseras via Skymining, som planterar gräs i ökenområden för att återskapa jordens gröna lunga och binda koldioxid från luften. Av gräset produceras miljöbränsle.
Centrala rättigheter enligt direktiv (EU) 2015/2302
· Resenärer kommer att få all väsentlig information om paketresan innan de ingår paketreseavtalet.· Det finns alltid minst en näringsidkare som har ansvar för att alla resetjänster som ingår i avtalet fullgörs korrekt. Resenärerna får ett nödtelefonnummer eller uppgifter om en kontaktpunkt där de kan komma i kontakt med arrangören eller resebyrån. Resenärer får överlåta paketresan till en annan person, med skäligt varsel och eventuellt mot en extra kostnad. Paketresans pris får endast höjas om särskilda kostnader ökar (till exempel bränslepriser), och om detta uttryckligen anges i avtalet, samt i alla händelser senast 20 dagar före paketresans början. Om priset höjs med mer än 8 % av priset på paketresan får resenären säga upp avtalet. Om arrangören förbehåller sig rätten att höja priset har resenären rätt till en prissänkning om de relevanta kostnaderna sjunker.
Resenärer kan säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift och få full återbetalning av alla betalningar om någon annan av paketresans väsentliga delar än priset ändras avsevärt. Om den näringsidkare som ansvarar för paketresan ställer in paketresan före paketresans början har resenärerna rätt till återbetalning och ersättning, i förekommande fall.
· Resenärer kan under exceptionella omständigheter säga upp avtalet före paketresans början utan att betala en avbokningsavgift, till exempel vid allvarliga säkerhetsproblem på resmålet som sannolikt skulle påverka paketresan. Dessutom kan resenärer när som helst före paketresans början säga upp avtalet mot en skälig och motiverad avbokningsavgift.
Om betydande delar av paketresan inte kan tillhandahållas enligt avtalet efter paketresans början måste lämpliga alternativa arrangemang erbjudas utan extra kostnad. Resenärer får säga upp avtalet utan att betala en avbokningsavgift om tjänsterna inte fullgörs i enlighet med avtalet och detta väsentligen inverkar på paketresans fullgörande och arrangören inte avhjälper problemet.
· Resenärer har också rätt till en prissänkning och/eller en ersättning för skada om resetjänsterna inte fullgörs eller fullgörs bristfälligt.
· Arrangören måste tillhandahålla stöd om resenären befinner sig i svårigheter.
· Om arrangören eller, i vissa medlemsstater, återförsäljaren hamnar på obestånd kommer betalningarna att återbetalas. Om arrangören eller, i tillämpliga fall, återförsäljaren hamnar på obestånd efter paketresans början och om transport ingår i paketresan, säkras resenärernas hemtransport.
· 2HappyheartsAB har tecknat skydd vid obestånd hos Kammarkollegiet. Resenärer får kontakta denna enhet eller, i tillämpliga fall, den behöriga myndigheten Kammarkollegiet, Birger Jarlsgatan 16, 114 34 Stockholm, 08-700 08 00, [email protected] om tjänster inte tillhandahålls till följd av 2Happyhearts ABs obestånd.
Direktiv (EU) 2015/2302 i den form som det har införlivats i nationell rätt
https://svenskforfattningssamling.se/doc/20181217.html