CBIS 4704830
CBIS 319001
CBIS 4704825
CBIS 4704826
CBIS 4704829
CBIS 4704831
Show full imageShow half image
Bo Hotell, B&B, Vandrarhem och Camping

Trönö Camping

Trönö camping vid Storsjön är naturskön med bad och närhet till fina fiskesjöar med ädelfiske och fina strövområden.

Vackert beläget längs upp i Trönö, vid Storsjöns strand bland björkarna alldeles vid utloppet till Trönöån, där ligger Trönö Camping. Den lilla campingen har uppställningsplats för ett 30-tal husvagnar och naturligtvis därutöver gott om utrymme för den som så önskar att slå upp ett tält. En rofylld plats, ett riktigt smultronställe för den som söker en smula harmoni och närhet till naturen.

Är man dessutom också fiskeintresserad har man förstås kommit riktigt rätt. Utomordentliga möjligheter att på nära håll ta sig an Storsjön med dess omtalde storöringar. Och inte bara Storsjön. Inom räckhåll finns övrigt fiskeutbud från såväl Trönö fvf och Rengsjö fvof. Rinnande vatten i åar, bäckar och ett flertal skogstjärnar eller minde sjöar, med de flesta typer av fiskeutövande … men man behöver faktiskt inte vara fiskeentusiast för att bo på campingen.
•Kök med disk, spis, micro och frys, dusch, tvättmöjlighet, ny WC. Kyl med glass och ett urval andra kioskvaror.
•Ny handicaputrustad servicebyggnad. I den byggnaden finns WC/duschar, tvättstuga, kök, disk, spis, micro och frys samt ett allrum.
•Båt eller båtplats kan hyras på Campingen !

Ett stenkast från Campingen ligger som sagt, Storsjön och dess utlopp till Trönöån. Alldeles nyligt togs en gammal betongdamm bort just där och har ersatts av en tröskel i natursten som nu också gör det möjligt för fisk att passera helt fritt in och ut mellan ån och sjön. Det har blivit en plats man gärna söker kanske i solnedgången för att grilla en korv, lyssna på det porlande vattnet eller tar ett stilla dopp vid den intilliggande lilla mysiga sandstranden.

VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR TRÖNÖ CAMPINGFÖRENING!
.