Volontärer i Söderhamn

Vill du vara volontär?

Vill du vara med och göra Söderhamn ännu bättre under olika evenemang? Som volontär är du en viktig ambassadör för Söderhamn – du kanske är den första person en besökare möter. Du kan göra skillnad mellan ett stort evenemang och en succé, som människor minns och pratar om efteråt. Tillsammans kan vi visa upp att Söderhamn är en stad att räkna med för stora evenemang.

Som volontär behöver du vara över 18 år – övre åldersgräns finns inte. Vi söker personer med olika åldrar, erfarenheter, kompetenser samt kulturell och språklig bakgrund. Alla kan hjälpa till!

Vi söker dig som är stolt över din stad, som har glädje och entusiasm. Du är genuint intresserad av andra människor och kan ge bra service. Du är flexibel, kan ta initiativ och hugga i där det behövs.

Aktuella volontäruppdrag 

Vi söker volontärer till School´s Out 2018!

Under School´s Out behövs många volontärer som hjälper till, vill Du vara en av dom? 

School´s Out - Söderhamns drogfria skolavslutningsfest! 
2017 flyttades arrangemanget till Gurkparken och slog alla tidigare rekord med ca 15 000 besökare i alla åldrar. På Schools Out skall det finnas något för alla – oavsett ålder och intresse ska det finnas ett roligt och nyktert sätt att fira sommarlovets start. 
Evenemanget är dessutom helt gratis! 
 

Vill du vara med kan du anmäla dig här

Volontärsbank

Som volontär anmäler du ditt intresse att arbeta gratis under olika evenemang i Söderhamn. Din intresseanmälan är inte bindande - du bestämmer själv om och hur mycket du vill hjälpa till. Volontärsuppdragen kan vara många och varierande, allt från att jobba med service, värdskap och säkerhet till byggnation och transport.

Genom att ansluta dig till vår volontärsbank finns du med i en databas och kommer att bli kontaktad inför kommande evenemang och arrangemang i Söderhamn med förfrågan om att vara volontär. Du tackar ja till de evenemang som passar dig.