Evenemang Mässor & Utställningar Utställning

Utställning - Bland kobbar och skär

på Berga Brystuga
När vågor färdats mil efter mil dämpas de vid ön Vattharet i Söderhamns skärgård. Omringad av Bottenhavets lynniga temperament bor Ingrid Nyström, sommarens utställare, året runt.

Ingrid beskådar ständigt skådespelet som utspelar sig under de fyra årstiderna, där en blandning av havets djup och himlens höjd skapar färgskiftningar som påminner oss om att vi är blott här för att beskåda och respektera någonting så mycket större än oss själva.

Bilderna är tagna i stunden med en mobilkamera som alltid är redo att fånga det lilla ögonblicket som inte är det andra likt. Välkommen att ta del av Söderhamns skärgård som är högst levande vinter, vår, sommar och höst. Blicka in i ett mäktigt skådespel där naturen själv väljer att vara den storslagna konstnär den är.

Bland kobbar och skär finns en magi som nu får mötas med en annan, bland berg och öppna landskap, på Berga Brystuga!

Öppettider: Berga Brystuga kommer att ha öppet alla fredagar och lördagar under juli kl 11-15. Första öppetdagen blir alltså fredagen den 2 juli. Under dessa dagar är utställningen öppen. Dessutom är vår trädgårdsservering öppen (alternativt inomhus på Logen). Utställningen kommer också att vara öppen i samband med våra evenemang på Logen.

Fotografen på plats: Lördag den 3 juli kommer Ingrid att finns i utställningslokalen för att berätta, inspirera, svara på frågor...

Coronaanpassning: I utställningslokalen kommer tio personer att kunna vistas samtidigt (kan ju ändra sig om restriktionerna ändras).