Stolarna vid havet
Datum: 9 November

Stolarna vid havet

Göra Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Fr. 150 kr

Nyskriven komedi om politik och vänskap. Stolarna vid havet är skriven och regisseras av Adde Malmberg som länge varit en av Sveriges mest älskade komiker, skådespelare och regissörer. Senast aktuell på Riksteatern med Man får väl ställa upp och Pang i bygget på Fredriksdalsteatern, samt Om dessa

Nyskriven komedi om politik och vänskap. Stolarna vid havet är skriven och regisseras av Adde Malmberg som länge varit en av Sveriges mest älskade komiker, skådespelare och regissörer. Senast aktuell på Riksteatern med Man får väl ställa upp och Pang i bygget på Fredriksdalsteatern, samt Om dessa väggar kunde cykla – en hyllning till Hasse & Tage på Cirkus i Stockholm. Som Allan ser vi Ralph Carlsson, och rollen som Rutger görs av Gustav Levin.

Prisinformation

Vuxen 300 kr / Scenpass 250 kr / Ungdom och student 150 kr / www.riksteatern.se/soderhamn / Överblivna biljetter i entrén 30 minuter innan föreställning.

Beskrivning

Allan, en pensionerad politiker sitter vid sitt fritidshus, i sin favoritträdgårdsstol på sin favoritplats, en kulle med utsikt över havet. Snart visar det sig att hans nya granne är hans tidigare politiske motståndare Rutger! Även han är pensionerad och vill njuta av den fina utsikten. I varsin stol, målad i varsin färg – röd respektive blå – och på varsin sida av tomtgränsen startar nu ett vardagsgnabb om precis allt som de tycker olika om. De är aldrig överens och har alltid olika utgångspunkter och drar olika slutsatser, men påfallande ofta tycker de ändå samma sak och långsamt uppstår ett slags vänskap mellan dem, i en varm komedi om meningsskiljaktigheter och likheter där vi kanske inte visste att de fanns.

Medverkande
Ralph Carlsson
Gustav Levin

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Torsdag 9 November 19:00 - 21:00 Söderhamns Teater