Evenemang Barn & Familj Skollov

Skoj på sommarlovet med Verkstäderna - Aktivitetsvagnen

I sommar har du möjlighet att träffa oss med vår aktivitetsvagn, vi kommer att vara på olika platser i kommunen och vi har med oss massor med roliga saker bl.a frisbeegolf, cornhole, biljard, crocket, badminton, pyssel, ritpaddor, kubb mm.

Eller så kanske du bara vill säga hej till oss ungdomsledare och hänga lite. Vissa dagar har vi kanske också med oss någon förening som kommer att visa upp sin verksamhet. För aktuellt schema besök vår hemsida www.verkstäderna.se

Om vi tvingas ändra dag eller plats, eller ställa in av någon anledning kommer vi meddela det i våra sociala kanaler. Tänk också på att det är viktigt att vi tillsammans hjälps åt att förhindra smittspridning, har du några symptom på Covid -19, tex snuva, hosta, halsont, feber, är det viktigt att du stannar hemma, också viktigt att vi även fortsatt är noga med avstånd, handhygien.

Verkstäderna är Söderhamns kommuns satsning på en meningsfull och innehållsrik fritid för kommunens unga, 10-17 år. Våra evenemang och aktiviteter runt om i kommunen vänder sig dock till hela familjen.