School´s Out
School´s Out
08 Jun Söderhamns Centrum

School´s Out

Evenemang Barn & Familj Skollov

School's Out är ett av Gävleborgs största evenemang och gratis endagsfestival i Söderhamns centrum. Årets lineup är Miriam Bryant, Molly Sandén, Anis Don Demina, Tjuvjakt, Adaam, Klara Hammarström, LOAM, Björn Holmgren

Prisinformation

Evenemanget är kostnadsfritt

Beskrivning

På Schools Out skall det finnas något för alla - oavsett ålder och intresse ska det finnas ett roligt och nyktert sätt att fira sommarlovets start. Evenemanget är dessutom helt gratis! School´s Out lägger stor tyngd i vad Söderhamnarna har önskat och vi ligger i framkant med aktuella artister men också en stor variation av musikstilar.

Gratis karuseller och massor av aktiviteter. Nyktert evenemang, ingen åldersgräns. School´s Out har sedan starten 2007 utvecklats genom ungdomsinflytande och ett stort engagemang till ett av Gävleborgs största evenemang. Evenemanget är en nykter och gratis endagsfestival i anslutning till Söderhamns centrum. Festivalen är för alla åldrar men med inriktning på ungdomar. Vi vill ge alla chansen att uppleva en festival med etablerade artister oavsett vem man är och varifrån man kommer. Vi har medvetet valt att lägga evenemanget på skolavslutningen för skjuta på eventuella alkoholdebuter och att visa att man kan ha roligt utan alkohol.

En annan av grundstenarna är att vi jobbar helt utifrån röstning, när det gäller val av artister, som under åren exploderat i antal artistönskningar och röstantal.
Årets lineup är...
Miriam Bryant, Molly Sandén, Anis Don Demina, Tjuvjakt, Adaam, Klara Hammarström, LOAM, Björn Holmgren

Datum (<% occasionResult.length %>)

8 juni 16:00 - 00:00