Sator Trio & Velvet Insane på Söderhamns teater
Datum: 3 November

Sator Trio & Velvet Insane på Söderhamns teater

Göra Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 200 kr

Sveriges mesta rockband Sator bjuder in till några få exklusiva spelningar i akustiskt trio-format. Sator har en karriär som sträcker sig från det tidiga 80-talet till nu. Med tidlösa hits och historiska spelningar i ryggen så har de skrivit in sig på en självklar plats i svensk musikhistoria.

Beskrivning

Det blir givetvis Sator-låtar men säkert en och annan cover också. Allt presenterat i ett nedskalat akustiskt format.
- Med oss tre på scen med så här pass fria musikaliska tyglar så är det ingen som vet var och hur det slutar, säger Kent Norberg.
Med sig har dom det glödheta unga glamrockbandet Velvet Insane som under de senaste åren turnerat världen över och gjort samarbeten med några av de största inom rockgenren.
VELVET INSANE
Superheta Velvet Insane har sannerligen blivit ett namn att räkna med på den svenska rockscenen. Efter den självbetitlade debutplattan 2019 har de turnerat så mycket de bara kunnat och samarbetat i olika former med Bruce Kulick (ex-KISS), Ryan Roxie (Alice Cooper), Jesper Binzer (D-A-D) och många fler. Bandet har en förmåga att få saker att hända, så det är bara att åka med.
På senaste kritikerrosade plattan Rock ’n’ Roll Glitter Suit gästar både Nicke Andersson (The Hellacopters/Lucifer) och Dregen (Backyard Babies/The Hellacopters) på singeln Backstreet Liberace, som snabbt blev bandets mest spelade låt på Spotify. Inte så konstigt då det är en tidlös partydänga som får dig att vilja dansa på borden och vara uppe hela natten.
“If you need something bright-eyed and breezy to soundtrack a quick trip to the beach, either real or imagined, this is as pure a dose of skinny-ass rock ’n’ roll as any chill-seeker could wish for.” – Blabbermouth
Utöver bandets stomme Jesper Lindgren (gitarr), Jonas Eriksson (sång) och Ludvig Andersson (bas) vet man aldrig vilka som dyker upp på scen (exempelvis har Kleerup hoppat in på trummor flera gånger!) – det man däremot alltid vet är att det kommer svänga så man får träningsvärk!
Missa INTE detta gäng om du diggar äkta rock’n’roll som låter ungefär som om David Bowie joinat Sweet och därefter låtit sig inspireras av Hanoi Rocks och The Ark efter en dekadent natt på Londons rockklubbar.

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Fredag 3 November 19:00 - 22:00 Söderhamns Teater