Rönnskär vandrarhem i Söderhamns skärgård

Ge bort Söderhamn i present


Vi hoppas att allt snart ska vara som vanligt igen. Allt det där underbara som vi annars tar för givet. I väntan kan du ge bort Söderhamn i present. Med presentkort, webbshoppar och hemleveranser går det utmärkt att handla utan att besöka. Våra entreprenörer är kreativa och ditt stöd bidrar till att vi även i framtiden ska ha en levande och sprudlande destination. Ett levande Söderhamn! Här nedanför har vi samlat ett stort antal tips på presentkort. Och du, hör gärna av dig till oss på [email protected] om du har fler tips på ställen som man kan stötta utan att besöka just nu.


 

Presentkort

Hotell övernattning på First Hotel Statt

Ge bort en övernattning

First Hotel Statt

Unna dig själv eller någon annan en mysig avkopplande hotellövernattning med sköna sängar och frukostbuffé. First Hotel Statt är ett klassiskt hotell i Söderhamn centrum.

   Köp   

Stora salen på Världsarvsgården Erik-Anders

Världsarvspaket

Världsarvsgården Erik-Anders

Upplev Värdsarvet Hälsingegårdar med ett besök på Hälsingegården Erik-Anders, en av de 7 gårdar som blev inskrivna på Unescos världsarvslista 2012. Presentkort på valfritt värda att använda till övernattning eller i butiken.

   Köp   

Presentkort från Handelsstaden Söderhamn

Söderhamns Presentkort

Handelsstaden Söderhamn

Presentkortet som passar alla! Utmärkt att ge till den ”som har allt” eller om fantasin tryter… Gäller i ett stort antal butiker och andra verksamheter i Söderhamn, vilket ger stor valfrihet för mottagaren. 

   Köp   

Ön Storjungfrun i Söderhamns skärgård

Bo i en skärgårdsstuga

Skärgårdsenheten Söderhamn

Upplev Söderhamns skärgård med att bo i en stuga på en ö. Stugor finns på öarna Enskär, Klacksörarna och Storjungfrun eller i vandrarhemmet på Rönnskär.

   Köp   

Ridtur på islandshästar i Hälsingland

Ridupplevelse

Hälsinge Ridupplevelser

Upplev djupa, vilda och vackra skogar till islandshäst. En tur på hästryggen är en oslagbar upplevelse med tid för både avkoppling och bus. Passar både dig med och utan erfarenhet, ridvägar och tempo anpassas efter sällskapet.

   Köp   

Månses Design

Månses Design

Månses Design

Heminrednings butik med eget varumärke "Månses Design". Butiken ligger i en gammal skola i Stugsund med ett orangeri och pergola i anslutning. Här finns även ett kafé & restaurang.

   Köp   

Hotellet Best Western i Söderhamn

Hotellupplevelse

Best Western Hotell SöderH

Koppla av i en harmonisk och genuin hotellmiljö. På hotellet får du härliga dagar med relax i pool och bastu. Presentkortet Travel Card kan laddas med valfritt värde för hotellboende och har obegränsad giltighetstid, vilket ger dig eller den du skämmer bort gott om tid att utnyttja presentkortet.

   Köp   

Båttur med M/S Moa

Båtupplevelse

M/S Moa af Söderhamn

Unna dig själv eller någon du tycker om en härlig båttur i Söderhamns skärgård. Båten M/S Moa har både badturer och kvällskryssningar med god mat.

   Köp   

Växhuset

"Gröna onsdagar" på Växhuset

Växhuset i Mobodarne 

Lunchguidning i Växhusets spännande trädgård. Avslutas med en grön lunch på trädgårdens läckerheter. Kan bokas mellan maj och augusti. Presentkort: Från 250 kr/person.

   Köp   

Presentkort Stall Stråtjära

En annorlunda utflykt

Stall Stråtjära

Välkomna att boka ett besök på gården! Vi tar emot bokningar hela året och erbjuder turridning, läger, lektioner och prova på ridning. Här kan du även boka rum & frukost.

   Köp   

Delikatesser på Kanonholmen Seafood

Smaker från havet

Kanonholmen Seafood 

Ge bort en smakupplevelse till någon du tycker om. På Kanonholmen finns ett stort utbud av fisk & skaldjur. Såväl färskt som rökt och fryst. Eget rökeri, delikatessbutik och restaurang. 

   Köp