Ödeläggaren
19 Apr Söderhamns Teater

Ödeläggaren

Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Fr. 150 kr

Genom ett storartat skådespeleri får vi ta del av denna intrikata historia där dagboks-anteckningar och minnesbilder ger nycklar vi behöver för att förstå. På scen ser vi skådespelaren Maria Kulle, välkänd för en mängd älskade roller på teater, film, och tv, bland annat Fröken Frimans krig.

Prisinformation

Vuxen 300 kr / Scenpass 250 kr / Ungdom och student 150 kr / www.riksteatern.se/soderhamn / Överblivna biljetter i entrén 30 minuter innan föreställning.

Beskrivning

En fängslande dramatisering av Christina Herrströms uppmärksammade bok.
En dag knackar det på Christinas dörr och där står en man hon är ytligt bekant med från kyrkan hon nyligen besökt med en vän. I handen har han en påse med tillhörigheter – och sin sexåriga son. De saknar bostad och kanske kan Christina hjälpa dem? Mötet i dörren kommer visa sig vara ödesdigert. Mannen och sonen flyttar in och tre år senare har Christina kastats ut i fattigdom och tvingats lämna sin bostad. Hur kunde det gå så här?

Titeln vittnar om den förödande kraft en människa kan ha på en annan människas liv. En berättelse om ont och gott, om mentala övergrepp och förnekelse. Om ett livsrum som krymper bit för bit.

Datum (<% occasionResult.length %>)

19 april 19:00 - 20:50