Melodinosauriefestivalen - Pappa Kapsyl
11 Feb Teatern, Söderhamn

Melodinosauriefestivalen - Pappa Kapsyl

Evenemang Mässor & Utställningar Film & Teater

Fr. 50 kr

Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn – och deras föräldrar! 7 000 000 streams på Spotify, 5000 följare på YouTube, mer än 1000 live-gig i bagaget: Pappa Kapsyl är en av Sveriges populäraste och mest anlitade barnartister och familjeunderhållare.

Beskrivning

“Varför finns det ingen bra popmusik om dinosaurier?”
Den frågan ställde sig låtskrivaren Carl-Otto Johansson när sonen Svante blev dinosaurietokig i femårsåldern. Pappa Carl-Otto gjorde som alla andra föräldrar: han köpte böckerna, filmerna och leksakerna. Det fanns ett överflöd av dinosaurieprylar för att möta ungarnas intresse. Men något fattades… var fanns alla bra låtar om dinosaurier?

2012 gavs skivan ”Dinosaurielåtar” ut och Carl-Otto började turnera som Pappa Kapsyl. Tio år senare är Pappa Kapsyl en av Sveriges mest uppskattade familjeunderhållare med både hyllade skivor och en populär YouTube-kanal på meritlistan. Med en kavalkad av sina mest populära dinosaurielåtar bjuder Pappa Kapsyl på en fartfylld show för hela familjen. Rockiga köttätarlåtar blandas med stillsamma långhalsballader, allsång och roliga upptåg med publiken.
Få artister har lika kärleksfulla och engagerade fans! Pappa Kapsyl har byggt upp ett fantastiskt universum och barnen är lyriska. När biljetter till live-konserterna släpps blir det snabbt fullbokat och lokalerna fylls av både förväntansfulla barn och deras föräldrar. Efteråt får alla som vill en liten pratstund med Pappa Kapsyl och möjlighet att knäppa en bild eller få en autograf. Vem vet? Kanske får man även en halvmagisk kapsyl med sig hem!
2022 är Pappa Kapsyl aktuell med tredje albumet ”Farlig Barnmusik” (Universal Music) och bilderboken ”Jagad av en T-Rex” (Rabén & Sjögren)

Datum (<% occasionResult.length %>)

11 februari 14:00 - 15:00