Kul med bandyläger i Söderhamn

Boka ert läger i Söderhamn

Söderhamn är den perfekta platsen för lägerverksamhet. Den kreativa miljön gör att man trivs och det skapar samhörighet mellan alla deltagare. Kombinerat med bra idrottsanläggningar med närhet till boende och ett tacksamt klimat för utomhusaktiviteter finns alla förutsättningar för att ni ska trivas.

Idrottsläger med aktiviteter är något av det roligaste man kan göra tillsammans och här i Söderhamn finns träningsvarianter som passar många olika idrotter. 

Inom det centrumnära Hällåsenområdet finns idrottsanläggningar som idag nyttjas för en mängd idrotter; tennis, bandy, friidrott, fotboll, ishockey, simning och skidor/löpning. På området finns även badhuset Aquarena, gym samt elljusspår.

Hällåsen var ett nav under SM-veckan vinter 2017, då 12 av 20 idrotter avgjordes på Hällåsenområdet. Hällåsen ligger ca 2 km från centrala Söderhamn med bra gång, bil och bussförbindelser.

Men i Söderhamn finns många fler idrottsanläggningar och alla ligger med korta avstånd till boende, rekreation och tävlande hinner man alltid njuta av naturen, shopping och havet strax intill.

Visit Söderhamn förmedlar boendepaket och kringaktiviteter till förmånliga priser i samband med olika idrottsevenemang, läger eller idrottsmöten i Söderhamns kommun. 

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning.

Idrottsläger:

Telefon: 0270-753 53 mån-fre 10:00-15:00 E-post: [email protected]

Aktiviteter vi rekommenderar