Idrottsevenemang i Söderhamn

Stort och smått inom sportvärlden – Söderhamn erbjuder allt från elitidrott inom bandy och bordtennis, årliga tävlingar som Swimrun, Triathlon till mindre events och tävlingar.

Söderhamn är en engagerad idrottsstad med många aktiva idrottsföreningar inom flera olika sporter.  Vi har elitlag inom både bandy och bordtennis som vi är stolta över.  Under sommarmånaderna återkommer årliga tävlingar som Skärgårdsutmaningen, en swimrun tävling ute i vår fina skärgård med start på Stenö havsbad och camping, Strömmingsloppet, en löparfest för hela familjen och Helsingecupen XC Mountainbike för Mtbike älskare stora som små. 

Välkommen till Söderhamn och delta i ditt favoritevenemang eller kom och heja på din favorit!

Elitserien SUIF Anthony Train

Elitidrott i Söderhamn

Söderhamn har en lång kultur med elitidrottslag på hemmaplan.

Många söderhamnare, gammal som ung, minns säkert någon kall, härligt vinterkväll, tillsammans med vänner och familj, en spännande bandymatch med Broberg på Hällåsen. Eller en fullsatt A-hall mitt inne i centrum där SUIF har spelat sedan 60-talet.

Båda föreningarna jobbar aktivt med ungdomar för att skapa bästa förutsättningarna till deras utveckling inom sporten, och ser dem som fundamentet till föreningens fortsatta framgång.