Dubbelsäng 160 cm
Sovrum
Vardagsrum/bäddsoffa
Kök
Spis/ugn
Badrum
Kök/matplats
Vardagsrum/Tv
Entré Gårdshuset
Uppfarten Gårdshuset
Stugsundsudden i närheten
Bo Stugor och Privat boende Privat boende - Stugor & lägenheter

Gårdshuset

Välkommen till gårdshuset! Ett mysigt, nyrenoverat och modernt gårdshus i Söderhamn.

Gårdshuset ligger cirka 2 kilometer utanför Söderhamn med närhet till havet. Här kan ni njuta av ett eget litet hus med självhushåll och med ett miljötänk där det finns möjlighet till att sortera och återvinna. Det är gångavstånd till Söderhamn och till Stugsund där det finns restauranger och butiker. Busshållplats finns inom 5 minuters gångavstånd.

Gårdshuset är nyligen rustat och har alla de bekvämligheter som kan behövas i ett eget boende. Det finns plats för 5 gäster med en 160 cm dubbelsäng, en 140 cm bäddsoffa för två personer samt möjlighet att hyra en extrasäng. Det har en hall, kök, toalett/dusch, sovrum och vardagsrum. Köket är fullt utrustat och i vardagsrummet finns en kamin för en mysig brasa. Det finns även en tvättmaskin i badrummet samt trådlöst Wifi och tv med chromecast. I sovrummet finns det ett litet skrivbord till de gäster som behöver.

Inom rimligt avstånd från gårdshuset och Söderhamn finns många olika aktiviteter som passar för alla åldrar och för alla säsonger. Skidåkning, fiske, ridning, olika sevärdheter, olika sportaktiviteter, badmöjligheter samt en fin natur och skärgårdsmiljö. Gårdshuset passar lika bra för familjer eller par som för den som är singel, arbetare eller semesterfirare. Kaffe, te, skorpor, marmelad, olja och kryddor finns till gäster och slutstädning ingår i priset.

Varmt välkomna!