Peder Lamm
Datum: 25 Maj

E-centerdagen med antikexperten Peder Lamm

Göra Evenemang Mässor & Utställningar Föreläsningar & Seminarier

Välkommen till E-Center dagen den 25 maj för en unik händelse! Vi är otroligt glada att kunna presentera antikexperten Peder Lamm, som kommer till Söderhamn för att dela med sig av sin expertis.

Beskrivning

Ta med dig dina antika skatter och gör dig redo för en spännande dag. Anmäl dig på plats och få en nummerlapp för att få chansen att få dina föremål bedömda av en av Sveriges främsta experter på antikviteter.
Missa inte tillfället att lyssna på Peder Lamm när han delar med sig av sin kunskap och erfarenhet på scenen. Fråga honom om allt du undrar över antika föremål och deras historia.
Sätt dig bekvämt på bänkarna och låt dig förflyttas till en värld av spännande berättelser om antikviteter. Oavsett om du är en erfaren samlare eller nyfiken på att lära dig mer, är detta ett tillfälle du inte vill missa!
Tagga dina vänner och familjemedlemmar och se till att ni är med på E-Center dagen den 25 maj. Det här är en möjlighet att upptäcka nya skatter och lära dig mer om de antika föremål som finns i din ägo.
Vi ser fram emot att träffa dig där!

Datum & tid (<% occasionResult.length %>)

Datum Tid Arena/Plats
Lördag 25 Maj 14:00 - 17:00 E-center