Bonafide
14 Apr Söderhamns Teater

Bonafide

Evenemang Musik & Underhållning Konsert

Fr. 200 kr

Den andra rockakten på Söderhamns teater. Om du köpt biljetter till Electric Boys har du en rabattkod till Bonafide på femtio kronor på din biljett!

Beskrivning

Bonafide bildades av sångaren och gitarristen Pontus Snibb i Malmö 2006. Deras uppdrag stod tidigt klart: att spela hårdrock som den ska spelas: trogen sina rötter i den elektriska bluesen och tidiga R&B.

2007 släppte Bonafide debuten Bonafide, och blev direkt upplockade på konserter med Deep Purple, Europe, Status Quo, Y&T, LA Guns, The Quireboys på mängder av arenor och teatrar. Uppföljaren Something’s Dripping placerade sig på Svenska Albumlistan, över namn som Ace Frehley och Megadeath. Deras låt Fill Your Head With Rock utsågs av Classic Rock Magazine till en av årets bästa låtar 2011, och de har gång på gång hyllats för sin omisskänneliga energi och sound bandet levererar på scen. 6 album och otaliga turnéer senare är mer aktuella än någonsin. De har släppt en egen öl (lagern ”Fill Your Head”) i samarbete med Wessinge Bryggerihus, och i år släpper de ett nytt album! Än en gång har bandet jobbat med demonproducenten Chips Kiesbye (Hellacopters, Sahara Hotnights, Sator), och precis som bandets mest hyllade skiva Somethings Dripping är den inspelad i Music-a-Matic i Göteborg med Henryk Lipp bakom spakarna.
Under sommar och tidig höst turnerar några av bandets medlemmar med bandet Mustasch, vilket visar på stor nyfikenhet, mycket energi och en omättat hunger efter att få spela ännu mer live!!!
Under 2023 släpps bandet sjunde album ”Are You Listening”
Det är helt är fullständigt omöjligt att inte ryckas med av bandets oemotståndliga musik och starka liveshow

Datum (<% occasionResult.length %>)

14 april 20:00 - 22:00