Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Stenö Havsbad & Camping

Adress: Stenövägen 130, 82022 Sandarne Visa karta

Adress: Stenövägen 130, 82022 Sandarne

Jungfrukustens pärla!

Sol, sommar, aktiviteter och bad! Stenö är en naturskön familjecamping med hög service och många aktiviteter. Vår 4-stjärnigia campingen är belägen på en halvö i Söderhamns vackra skärgård. På den södra delen av campingen hittar man den barnvänliga sandstranden. Vill våra fyrbenta vänner ta sig ett svalkande dopp är dom välkommen till den norra stranden och självklart får även husse och matte ta sig ett dopp där.

Detta är platsen där du aldrig har tråkigt, vi har ett brett utbud för både stora och små. Det finns bastu att hyra, kajak, äventyrsgolf, volleybollbanor, lekplats, cykeluthyrning, ledarledda barnaktiviteter i Stenö Kids Club. Hos oss kan man även hyra en båt för att ta sig en fisketur eller varför inte besöka någon av Söderhamns 500 vackra öar.

Stenö är ett naturskönt område för friluftsliv. Här ligger naturreservatet Stenöorn med ett fantastiskt fågelliv. Vi har en vacker naturstig runt området och en naturhistorisk cykelled som går från Stenö till Söderhamn längs kustvägen som är kantad av vackra vyer och intressant information om historiken runt sågverksepoken.

Show more

Om denna aktivitet