Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Sportdykning i Söderhamn

Adress: Box 236, 826 25 Söderhamn Visa karta

Adress: Box 236, 826 25 Söderhamn

För dig som har intresse av natur- eller vrakdykning.

Hälsinglands kustlinje och Söderhamns skärgård erbjuder varierande dykning som naturdyk och vrakdyk. Bra dykning finns både för nybörjare och avancerade dykare. Aktiviteter: oktober-april, onsdagkvällar kl 20.00 - 21.30, fridykning och dykarutbildning på simhallen Söderhamn.
Maj-oktober, dykutfärder i Söderhamns skärgård. Kontakta oss om ni vill följa med ut i vår vackra skärgård.

Söderhamns Sportdykarklubb
Tel: +46(0)270-614 03 , +46(0)270-161 06
Kontaktperson: Petri Kohonen, Gustav Linder

Visa mer

Om denna aktivitet

Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 264 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset. Konferensavdelningen rymmer 400 personer, lokalerna har luftkonditionering och hotellet anordnar ett antal aktiviteter för konferensdeltagarna.
Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 4,2 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 736 meter
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).