Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Me and McGee

Adress: Oxtorgsgatan 14, 826 32 Söderhamn Visa karta

Adress: Oxtorgsgatan 14, 826 32 Söderhamn

Hos oss äter du god mat i en skön och stämningsfull miljö där du alltid känner dig välkommen.
Som gäst har du möjlighet att smaka våra kvalitativa högrevsburgare. Vårt högrevskött är framtaget i samarbete med Björks & Co i Färila. Vårt mål är att leverera den absolut godaste burgaren tillsammans med den absolut godaste ölen man kan få i och från Hälsingland. Utöver detta erbjuder vi bland annat ett flertal vegetariska alternativ på vår meny.

Vi tar bordsbokningar via telefon, på mail och via facebook, då vi värdesätter allsidig och god kommunikation. Vi blir av denna anledning nåbara dygnet runt!
Restaurangen heter Me and McGee´s och själva namnet kommer ifrån låten Me and Bobby McGee, skriven av Kris Kristofferson och Fred Foster 1969. Den kanske mest och kändaste versionen är framförd av Janis Joplin på 1960-talets slut. Restaurangens koncept återblickar på en tid när lättsamheten och glädje fyllde människors sinnen.

Visa mer

Om denna aktivitet

 • Telefonnummer
  +46 (0)270-16090
 • E-post
 • Webbsida
 • Öppettider
  After Work mellan kl. 16-19 onsdag, torsdag, fredag. Måndag - stängt Tisdag - stängt Onsdag - 16.00 till 22.00 Torsdag - 16.00 till 22.00 Fredag - 16.00 till 01.00 Lördag - 16.00 till 01.00 Söndag – Stängt
 • Faciliteter
  Rökfritt Fullständiga rättigheter
 • Mat & Dryck på plats
  Fullständiga rättigheter
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 890 meter
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).
Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 3,9 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 10 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset. Konferensavdelningen rymmer 400 personer, lokalerna har luftkonditionering och hotellet anordnar ett antal aktiviteter för konferensdeltagarna.