Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Söderhamns Skatepark på Norr

Adress: Tallvägen 22 Söderhamn Datum: Tisdag 1 maj 2018 - söndag 30 sep 2018 Visa karta

Adress: Tallvägen 22 Söderhamn

Söderhamns nya skatepark på Norr i den nya allaktivitets/spontanidrottsplatsen.

Söderhamns nya skatepark på Norr uppfördes under 2016 med stöd från Riksidrottsförbundets Idrottslyftet och Söderhamns Kommun. Parken är vad vi från föreningen vill kalla en semiprofessionellt byggd skatepark, då det är en av fåtal "riktiga" betongparker i Sverige som uppförts av en förening själva.

Parken är på strax över 1000 kvadratmeter med slät asfalt som åkyta och ramper/hinder gjutna i betong. Parken är väldigt "street-orienterad" men har även inslag av böjar och innehåller det mesta man kan önska sig som skateboardåkare, såsom flatcurbs, flatrail, trappor, ledgar, rails, manualpad, quarterpipe, bowlcorner, banks, pyramid, eurogap osv..

Bredvid huvudparken finns även nyuppförd sk. miniramp i trä och även en ytterligare mindre träramp. Totalt bredd på denna miniramp i tre höjder ligger på 13.2 meter.

Inför sommaren 2017 kommer parken att kompletteras med sittplatser med mera. Skyltningen kommer även komma upp gällande regler som gäller för skateparken när det kommer till tillåtna åkredskap med mera. Bland annat kommer Sveriges Skateboardförbunds rekommendationer att gälla när det kommer till begränsade tider för andra åkredskap. Detta för allas säkerhet och trivsel.
http://www.sverigesskateboardforbund.se/sakerheten-i-vara-skateparker/

Show more

Tillfällen

Datum Plats    
1 Maj
Tisdag 1 maj 2018 Söderhamn City
2 Maj
Onsdag 2 maj 2018 Söderhamn City
3 Maj
Torsdag 3 maj 2018 Söderhamn City
4 Maj
Fredag 4 maj 2018 Söderhamn City

Om denna aktivitet