Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Kajakuthyrning

Adress: Hemmansvägen 11, 82662 Söderhamn Datum: Lördag 18 aug 2018 - söndag 30 sep 2018 Visa karta

Adress: Hemmansvägen 11, 82662 Söderhamn

Hyr en kajak och upplev Söderhamns skärgård på ett nära och spännande sätt. Det finns en mängd olika öar att besöka och upptäcka i vår fina skärgård med en kanot eller kajak. Vattnet är klart och fint och skogen och öarna fantastiska.

Eller välj att paddla en av de fina kajakleder som finns genom flertal sjöar. Vi har kunskap och erfarenhet av vad som finns att erbjuda. Vill ni hyra en kajak för bara en timma eller två, kan ni starta i Söderhamns kanal och paddla genom stan ut mot skärgården. Ett roligt och snabbt äventyr.

Utkörning av kajaker till valfri plats i Söderhamns Kommun för 300 kr extra (1-8 kajaker). Skriv in plats och tid i meddelanderutan vid bokning. Om ni vill hämta själva, kontakta Kenneth på Kajakshopen 070-336 01 91.

Vill ni ta med en lunch, det kan vi fixa. Vi samarbetar med Wågbro Wärdshus där vi kan erbjuda lunch och en större matpaket för övernattningsturerna.

OBS: All padling sker på egen risk, flytväst, paddel och kapell ingår i hyran.
Vi förbehåller oss rätten att vägra hyra ut till påverkade personer.

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet