Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Aquarena badhus

Adress: Hällåsenvägen, 82640 Söderhamn Datum: Torsdag 24 jan 2019 - söndag 9 jun 2019 Visa karta

Adress: Hällåsenvägen, 82640 Söderhamn

Välkommen till familjebadet Aquarena och till en dag med roliga stunder, äventyr och avkoppling. Här finns simhall för den som vill simma och en hoppdel. Så bada och ha skoj eller koppla av med bubbelpool och bastu.

På Aquarena finns något för alla. Här kan du åka i den spännande Spacebowl och vattenrutschbanan. Djungellagunen är de yngre barnens favorit med djur som sprutat vatten och bubbelpool.

Simbassäng, L-formad, 25 meters med 7 banor. Hoppdel, 3,8 metersdjup, 5 meters trampolin, samt sviktar på 3 och 1 meters höjd.

Aquarena består inte bara av lek och skoj, det finns även en relaxavdelning med bland annat ångbastu och bubbelpool för de som vill slappna av och ta det lite lugnt. För att få tillgång till relaxen måste du vara över 18 år eller i målsmans sällskap.

På Aquarena Hällåsen finns även Caspers gym och Café Flytet där det serveras fika och lunch. Allt i nybyggda delen av Aquarena är handikappanpassat.

Kom ihåg att skriva ut och ta med din bekräftelse som sänds till den e-postadress som du uppgett när du gör din bokning. Bekräftelsen gäller som entrébiljett till Aquarena familjebad.

Undervisningsbassängen är oftast upptagen följande tider:
Tisdagar: 08.30-13.00 - Onsdagar 08.30-13.00
Torsdagar 10.30-11.30 - Fredagar 08.30-13.00

Torsdagar 18.00 - 21.30 är det vuxenbad, åldersgräns från 18 år.

Läs mer om öppettider och aktuell info på: http://www.aquarena.soderhamn.se/

Kassan stänger en timme före badtidens slut!

Aquarenas stängningstider innebär att badgäster ska ha lämnat dusch och omklädningsrum vid utsatt tid.
Vänligen respektera detta.

Klädskåpen: Lås behövs. Ta med eget - eller köp för 40 kr hos oss.
(OBS! Låsta skåp klippes upp efter badets stängning.)

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris

Om denna aktivitet

Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 2,5 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 1,8 km
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset. Konferensavdelningen rymmer 400 personer, lokalerna har luftkonditionering och hotellet anordnar ett antal aktiviteter för konferensdeltagarna.
Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 2,2 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.