Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Aquarena

Adress: Hällåsenvägen, 82640 Söderhamn Visa karta

Adress: Hällåsenvägen, 82640 Söderhamn

Välkommen till familjebadet Aquarena och till en dag med roliga stunder, äventyr och avkoppling.

På Aquarena finns något för alla. Här kan du åka i den spännande Spacebowl och vattenrutschbanan. Djungellagunen är de yngre barnens favorit med djur som sprutat vatten och bubbelpool.

Simbassäng, L-formad, 25 meters med 7 banor. Hoppdel, 3,8 metersdjup, 5 meters trampolin, samt sviktar på 3 och 1 meters höjd.

Aquarena består inte bara av lek och skoj, det finns även en relaxavdelning med bland annat ångbastu och bubbelpool för de som vill slappna av och ta det lite lugnt. För att få tillgång till relaxen måste du vara över 18 år eller i målsmans sällskap.

På Aquarena Hällåsen finns även Caspers gym och Café Flytet där det serveras fika och lunch. Allt i nybyggda delen av Aquarena är handikappanpassat.

Kom ihåg att skriva ut och ta med din bekräftelse som sänds till den e-postadress som du uppgett när du gör din bokning. Bekräftelsen gäller som entrébiljett till Aquarena familjebad.

Läs mer om öppettider mm på: http://www.aquarena.soderhamn.se/

Kassan stänger en timme före badtidens slut!

Aquarenas stängningstider innebär att badgäster ska ha lämnat dusch och omklädningsrum vid utsatt tid.
Vänligen respektera detta.

Klädskåpen: Lås behövs. Ta med eget - eller köp för 40 kr hos oss.
(OBS! Låsta skåp klippes upp efter badets stängning.)

Visa mer

Om denna aktivitet