Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Båttur till Storjungfrun/Fyröppet

Adress: Stenövägen 130, 820 22 Sandarne Visa karta

Adress: Stenövägen 130, 820 22 Sandarne

Följ med till Storjungfrun. Här kan du besöka den vackra fyren, gå härliga promenader och uppleva Söderhamns skärgård. Ta med matsäcken och njut av en härlig resa!

På denna resa kan du besöka fyren, som är öppen 13-17. Söndagen 16/7 är det gudtjänst i kapellet, alla är välkomna. Under gudstjänsten är fyren stängd.

Medtag fika/matsäck som i händelse av regn kan förtäras i vandrarhemmets samlingslokal. Det kommer att finnas kaffe och kaka att köpa. OBS. Bara kontanter godtas.

Lördag: Avgång kl. 11:00 från Stenö Havsbad
Söndag: Avgång kl. 09:00 från Stenö Havsbad

Mer info finns på www.skargardsforeningen.se

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 27075353
  • Pris från
    350 SEK
  • Prisinformation
    Per vuxen
Campingplats

Stenö Havsbad & Camping/Camping

Avstånd: 310 meter
Välkommen till Jungfrukustens camping pärla! Sol, sommar och bad! Stenö väcker varma känslor. För många är det ett givet semestermål
Vandrarhem

STF Söderhamn/Enskär Vandrarhem

Avstånd: 3,6 km
Enskär är en pärla i mellersta delen av skärgården med barnvänliga sandstränder. Ön lockar både badsugna till dagsutflykter och semesterfirare som vill njuta av skärgårdslivet i hyrstuga.
Vandrarhem

STF Söderhamn/Rönnskär Vandrarhem

Avstånd: 5,1 km
Söderhamns kommun äger 10st stugor och ett vandrarhem för uthyrning på 4 olika öar i Söderhamns skärgård. Samtliga stugor är på ca 35kvm och har 4 + 2 bäddar. (2st våningssängar + 2st utdragssängar). Kuddar och täcken finns.