Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Söderhamns Teater

Norrtullsgatan 12, Söderhamn

Söderhamns Teater är en mycket omtyckt och vacker spelscen. Vi tar emot gästande artister och skådespelare från när och fjärran.

I den vackra teaterbyggnaden från 1881 arrangerar Söderhamns Teaterförening föreställningar med Riksteatern, Folkteatern Gävleborg och fria teatergrupper.

Här anordnas konserter av olika slag med lokala, nationella och internationella artister. Skolteater för barn och ungdom, samt revyer och en mycket mer.

I samband med restaurering av Teatern återfanns den ursprungliga originalridån av Carl Grabow, en framstående dekorationsmålare i Sverige i slutet av 1800-talet.

Information

Telefon
+46 0270-124 07

Evenemang på denna arena

Söderhamn
per biljett

Från 150 kr

13 Apr 2018
Arena/Plats: Söderhamns Teater Kategori: Musik & Underhållning, Konsert
Tid: 19:00
Erkänd och omfamnad av musikgiganter som bl.a. Pitchfork, The Guardian och NME – har svenska Loney dear sedan debuten blivit ett välkänt namn bland både tastemakers och musikälskare världen över. I musiken ryms de skandinaviskt mörka vintrarna och...
Loney Dear på Söderhamns teater

Söderhamn

Från 75 SEK

14 Apr 2018
Arena/Plats: Söderhamns Teater Kategori: Film & Teater
Tid: 14:00
Musikteater av Malin Foxdal, Anders Nygårds och Magnus Zetterlund Produktionen har stöd av Konstnärsnämnden, Kulturrådet, Landstinget Dalarna och Bilda/Folkmusikens Hus ”En väl sammansvetsad trio. Föreställningen präglas av närvaro, samspel och en...
Musikteater - På andra sidan Swede Hollow

Söderhamn

Från 175 SEK

18 Apr 2018
Arena/Plats: Söderhamns Teater Kategori: Film & Teater
Tid: 19:00
En av våra mest älskade berättelser! Generation efter generation har berörts av Selma Lagerlöfs klassiker om den enkle torparen Jan i Skrolycka och hans starka faderskärlek till dottern Klara Fina, döpt efter självaste solen.
Teater - Kejsarn av Portugallien

Söderhamn
4 Maj 2018
Arena/Plats: Söderhamns Teater Kategori: Barnaktivitet, Film & Teater
Tid: 18:00
”Pannkakstårtan” är den allra första boken om gubben och katten. Föreställningen berättar om när katten fyller år, vilket han ju gör tre gånger om året! Som alltid när Findus fyller år ska det bakas pannkakstårta.
Pettson & Findus "Pannkakstårtan"

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter