Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Hälsingevind

Område: Söderhamn
Kategori: Konsert
Datum: Onsdag 17 jul 2019

Från 295 kr

Folkparksturnén Hälsingevind återvänder till Östra berget i Söderhamn den 17 Juli 2019. Sommaren 2018 startade Folkparksturnén Hälsingevind, ett initiativ taget av Engmans Kapell och artistbyrån Jubel (som bland annat producerar HudikKalaset). Visionen är att skapa ett koncept på temat Hälsingland, sommar och glädje. Som en uppdaterad version av Rocktåget - Bara lokalt i Hälsingland. Matvagnar, en ölbuss och samarbetspartners hänger med på turnén.

I sommar väntar flera nyheter. Antalet utställare och aktiviteter ökar och vi tar även konceptet utanför landskapet. Redan 25e maj tjuvstartar vi på Nalen i Stockholm.

Med på sommarens Hälsingevind är precis som förra året Engmans Kapell, Per Persson & Nya Packet och trollkarlen Jakob (Som även agerar konferencier). Nykomling i gänget och i Hälsingland är folkmusikstjärnan Sofia Karlsson.

Turnédatum:
25/5 Nalen, Stockholm
16/7 - Folkets park, Bollnäs
17/7 - Östra berget, Söderhamn
18/7 Öjeparken, Edsbyn
19/7 Ljusdals folkpark
20/7 Bergsjöparken

Välkomna!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
17 Jul
Onsdag 17 jul 2019 19:00 - 02:00 Östraberget, Söderhamn

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 0705779943
Mobilnummer
+46 0705779943
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Jonas Söderlund
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
Handikappanpassat WC Barnvänligt

Länkar

Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 653 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset.
Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 3,9 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,5 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter