Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Tjejskate i Söderhamn

Område: Söderhamn
Kategori: Evenemang, Barn & Familj, Barnaktivitet, [...]

Vår Tjejskate är igång igen för inomhussäsongen i Traversen Skatehall.

AVVIKANDE DAGAR/TIDER:
Under skolloven, jullov, sportlov och påsklov kan det ev. vara inställt pga andra speciella aktiviteter. Håll utkik i våra övriga kanaler.

Varje tordag kl.18.00-20.00 kör vi tjejskate där du som tjej har skatehallen för dig själv och vi är med och instruerar, tipsar och hjälper dig igång med åkningen(i regel manlig ledare).
Har du inte egen utrustning finns såväl skateboard som skydd och hjälm att låna. (Tänk dock på att antalet är begränsat, speciellt hjälmar då storlekarna varierar)

Håll utkik i vårt flöde på ShamnskateTraversen här på Facebook, på www.shamnskate.se eller www.instagram.com/shamnskate för ev. inställda pass eller ändra tider.

ÅLDERSGRÄNS:
Vi får ofta förfrågningar om åldersgräns, och där har vi egentligen ingen. Vi har haft så unga som i 2.-3 års åldern som varit med och provat, givetvis då i sällskap med förälder. Under 10 år är det gärna något vi ser beroende på hur självgående man är. Många föräldrar har även under årens lopp passat på att prova själva varav en hel del blivit riktigt bitna. :) Plus att det även varit ett gäng regelbundet aktiva vuxna tjejer som deltagit.

ÖVRIGT:
Då skateboard har relativt hög inlärningströskel och krävs en del tid på brädan vill vi tipsa om att man som nybörjare oavsett nivå alltid är välkommen även på ordinarie tider.. Skillnaden är att vi då inte garanterar att vi har någon aktiv coach på plats som är med och hjälper till, men absolut ingen omöjlighet även då.

PS! Du som tjej är givetvis även välkommen på vår nybörjarskate på lördagar där vi har coachad verksamhet, något som flertal utnyttjat under tidigare säsonger.
https://www.facebook.com/events/515538598946968
https://www.facebook.com/ShamnskateTraversen

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
25 Apr
Torsdag 25 apr 2019 18:00 - 20:00 Traversen, Söderhamns Skateboardhall

Snabbfakta

Prisinformation
Då vi denna säsong inte har något riktat stöd för denna aktivitet tar vi i år ut en avgift även för dessa pass. Som helt ny besökare brukar vi låta personen prova på helt avgiftsfritt första gången, även om det givetvis är önskvärt att man stödjer med att betala medlemsskapet, i vilket det även ingår olycksfallsförsäkring. Detta innebär: Första gången: Årsmedlemsskap 100:- inkl. första åkavgiften. Därav dagpass: 50:- , månadspass: 250:- (gäller även på ordinarie tider), eller ett säsongspass som gäller för tjej- och nybörjarskatepassen á 500:-

Kontaktinformation

Telefonnummer (Bokning)
+46 0705328867
Telefonnummer
+46 0705328867
Mobilnummer
+46 0705328867
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Conny Björklund
E-post
[email protected]
Åldersgräns
0

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Barnvänligt  

Länkar

Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 1,1 km
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset.
Bed & Breakfast

Klapparvikens B&B

Avstånd: 4 km
Välkommen till ett mysigt boende alldeles vid havet!
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,9 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter