Bokningen tillhandahålls av Visit Hälsingland Gästrikland AB som också är arrangör och ansvarig för paketresorna. Läs mer Stäng

Föreställning - Virvel & Vinda

Område: Söderhamn
Arena/Plats: Söderhamns Teater
Kategori: Evenemang, Barn & Familj, Barnaktivitet, [...]
Datum: Lördag 23 feb 2019

Från 10 SEK

Vännerna Virvel & Vinda bjuder på nyskrivna sånger, sinnrika upplevelser och massa interaktivitet som stimulerar den språkliga och motoriska utvecklingen.Virvla med! Målgrupp: Barn 1-5 år och likasinnade :)

Virvel och Vinda kommer inkånkande med all sin tvätt och sina instrument på förskolan. De slår upp sin torkvinda mitt i rummet, inomhus! Men här finns väl ingen vind? Med hjälp av barnen, musiken och lite blåst får vi snurr på tillvaron och virvlar fram mellan olika platser,känslor och tokiga upptåg. Målgrupp: Barn 1-5 år och likasinnade, Speltid: ca 40 min. Grammisnominerade Ensemble Yria arbetar med konstnärlig och musikpedagogisk verksamhet för barn och vuxna, runt om i Sverige.De erbjuder musikteater och rytmikworkshops på olika teman med tillhörande musikböcker fulla med kreativa tips. Deras energi, stämsång och känsla för musikäventyret väcker förundran hos både barn och vuxna - ingen lämnas oberörd!

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
23 Feb
Lördag 23 feb 2019 14:00 - 14:40 Söderhamns Teater

Snabbfakta

Prisinformation
Föreställningen kostar 10 kr per person och biljetter köps på Söderhamns Stadsbibliotek från 8 februari, Föreställningens längd ca: 40 minuter, insläpp från kl. 13:00

Kontaktinformation

Telefonnummer
+46 070-251 64 75
Arrangör e-post
[email protected]
Kontaktperson
Söderhamns Teaterförening, Margareta Rosén
E-post
[email protected]

Faciliteter och service

Faciliteter
WC Barnvänligt Rökfritt

Länkar

Vandrarhem

Funemässens vandrarhem

Avstånd: 4,1 km
Välkommen till Söderhamn och Funemässen. Funemässen ligger på Flygstaden på g:a flottiljområdet F15. Här bor ni lugnt och skönt på vårt vandrarhem i en avslappnande miljö. Vi har en lunchrestaurang som är öppen varje vardag som många Söderhamnare har som favorit.
Hotell

First Hotel Statt Söderhamn

Avstånd: 485 meter
First Hotel Statt ligger i centrala Söderhamn och har funnits på plats sedan 1880. Vissa av rummen har utsikt över torget framför stadshuset.
Hotell

Best Western Hotell SöderH

Avstånd: 1,2 km
Ett litet lugnt privatägt kusthotell med familjekänsla. Hotellet erbjuder en harmonisk och genuin hotellmiljö med fri bevakad parkering alldeles utanför hotellet. Beläget intill E4:an och med promenadavstånd till Söderhamns Centrum och Resecentrum (tåg/buss station).

Dela & spara

Skicka
Ditt meddelande har skickats!

Välj tillfällen.

  • Lör 23 feb 2019 14:00 - 14:40 @ Söderhamns Teater
OK

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • • Hitta Söderhamns boendeutbud
  • • Hitta utbud av upplevelser
  • • Resegaranti vid paketbokning
  • • Säker betalning online
  • • Inga bokningsavgifter